Robert Cazanciuc, președintele Senatului

Cazanciuc: Cererea lui Teodorovici de a fi confirmat președinte executiv al PSD va fi respinsă

Senatorul jurist Robert Cazanciuc a susținut, miercuri, că sesizarea senatorului Eugen Teodorovici de a fi recunoscut ca președinte executiv al PSD va fi respinsă de instanță.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

19.08.2020 - 17:32

Senatorul jurist Robert Cazanciuc a susținut, miercuri, că sesizarea fostului ministru Eugen Teodorovici de a fi recunoscut ca președinte executiv al PSD va fi respinsă de instanță.

Senatorul Teodorovici a exercitat funcțiile de ministru de Finanțe și de președinte executiv al PSD în perioada în care Viorica Dăncilă era prim-ministru și președinte al PSD. Acum, Teodorovici a făcut o sesizare la Trbunalul Municipiului București, în care cere să i se recunoască în continuare aceeași calitate de președinte executiv al partidului.

"Am văzut dimineaţă, în presă, textul sesizării. Nu ştiu dacă l-a făcut Eugen, ca economist - atunci pot să înţeleg sesizarea. Dacă l-a făcut un jurist, ar trebui să-l dea afară, pentru că sesizarea are câteva elemente lipsă. Nu o să le spun acum - o să las judecătorii să descopere acest lucru - care fac ca această sesizare să fie respinsă", a precizat, la sediul PSD, Robert Cazanciuc, președintele Senatului.

Independent de rezultatul acestei cereri în Justiție, Eugen Teodorovici a anunțat că va candida la funcția de președinte al PSD, împotriva lui Marcel Ciolacu - actualul președinte interimar al partidului.

Comentarii