Cătălin Rădulescu: Liderul filialei judeţene Argeş are o relaţie duplicitară cu Dragnea

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a scris sâmbătă, pe Facebook, că organizaţia judeţeană din Argeş a ajuns într-o „stare deplorabilă” pentru că liderului acesteia, Şerban Valeca, nu are „expertiză şi fler politic” şi are o „relaţie duplicitară” cu Liviu Dragnea.

Share

Rl online 0 comentarii

03.11.2018 - 13:14

„Nu interpretaţi strigătul de disperare al lui Cristi Gentea, preşedintele PSD Piteşti! Am văzut titrările pe care marea majoritate a televiziunilor şi publicaţiilor de presă le-au făcut vis-a-vis de conferinţa de presă ţinută de preşedintele PSD Piteşti şi vreau sa aduc câteva lămuriri. Cristian Gentea îl susţine în totalitate pe preşedintele Liviu Dragnea”, a scris, sâmbătă, pe Facebook, deputatul PSD Cătălin Rădulescu, după ce Gentea a spus că nu poate ajunge la preşedintele partidului, Liviu Dragnea, pentru a-i spune ce probleme sunt în teritoriu.

Deputatul a criticat „lipsa de expertiză şi fler politic” a liderului PSD Argeş, Şerban Valeca.

„Cristian Gentea a arătat starea deplorabila a organizaţiei PSD Argeş sub conducerea lui Şerban Valeca, lipsa de expertiză şi fler politic a acestuia, deficitul de comunicare între acesta şi restul liderilor PSD argeşeni, blocajul exercitat de acesta privind interrelaţiile dintre primari, restul liderilor PSD argeşeni şi preşedintele Liviu Dragnea, neimplicarea în rezolvarea problemelor majore ale Argeşului şi argeşenilor: autostrada Piteşti -Sibiu, drumul expres Piteşti-Craiova, modernizarea Transfăgărăşanului, domeniul schiabil Molivis şi Fagaras, modernizarea şi reabilitarea drumurilor naţionale ce traversează Argeşul, lipsa parcurilor industriale, centura de vest a Piteştiului, parteneriat public-privat pe brandul Aro ; lipsa de tact în relaţia cu primarii PSD argeşeni, neimplicarea legislativă în modificarea incompatibilităţilor şi conflictului de interese care au afectat peste 25 de primari argeşeni, neimplicarea în schimbarea directorilor de direcţii deconcentrate care aparţin altor partide, neimplicarea în găsirea unui partener pentru Arpechim, neimplicarea într-un parteneriat public-privat pentru institutul de cercetări nucleare, pentru Podgoria Stefăneşti”, a mai scris Rădulescu.

Social-democratul a menţionat că liderul PSD Argeş are o „relaţie duplicitară” cu Liviu Dragnea şi „puciştii” din partid.

„Cristian Gentea a devoalat practica exercitată de Şerban Valeca privind blocarea oricărei comunicări între primarii PSD argeşeni şi preşedintele Liviu Dragnea, blocându-le acestora accesul către preşedintele Liviu Dragnea şi nepermiţându-le să îşi exprime poziţiile şi problemele în timpul vizitelor preşedintelui Liviu Dragnea în Argeş. Cristian Gentea a fost forţat atât de Şerban Valeca cât şi de un alt lider argeşean să îmi retragă sprijinul politic în urma candidaturii mele la funcţia de vicepreşedinte regional, candidatura votată de CEx-ul naţional.

Am sesizat de nenumărate ori incompetenta managerială politică a preşedintelui Şerban Valeca, nemulţumirile ajunse la paroxism ale primarilor argeşeni, lipsa majoră a absorbţiei fondurilor europene în Argeş în comparaţie cu alte judeţe, maniera neacademică comportamentală a preşedintelui PSD Arges, Şerban Valeca, în relaţia acestuia cu parlamentarii, cu preşedintele PSD Piteşti şi cu primarii PSD cât şi relaţia duplicitară a acestuia cu preşedintele PSD Liviu Dragnea dar şi cu puciştii din PSD. Astfel că orice speculaţie făcută de către trusturile de presă faţă de declaraţia lui Cristian Gentea, cum că a fost făcută împotriva preşedintelui Liviu Dragnea, este eronată”, a conchis Rădulescu.

Liderul PSD Piteşti, Cristian Gentea, a declarat vineri, pentru MEDIAFAX, că este dezamăgit că nu poate ajunge la preşedintele partidului, Liviu Dragnea, pentru a-i spune ce probleme sunt în teritoriu, că deşi salariile au crescut, „omul nu rămâne cu nimic în buzunar”. Liderul PSD Piteşti, Cristian Gentea, a declarat, vineri, pentru Mediafax, că a fost demarată o analiză la nivelul organizaţiilor din localitate după prezenţa slabă de la referendum, acesta fiind de părere că „lumea este foarte dezamăgită”.

“Am vrut să trag un semnal de alarmă pe marginea prezenţei la referendum. Am început să fac o analiză în toate organizaţiile mele. Lumea este foarte dezamăgită. Au crescut salariile, pensiile, s-au făcut lucruri bune. Dar au crescut şi preţurile în ritm egal. Nu rămâne omul cu nimic în buzunar. Văd şi tot circul la televizor. De aceea nu a venit lumea la referendum. Noi la Argeş nu facem nimic”, a declarat Gentea.

Liderul social democrat din Piteşti mai spune că nu are acces la Liviu Dragnea, pentru a-i spune care sunt problemele în teritoriu. „Cu domnul Dragnea, problema e că nu suntem băgaţi în seamă. Nu prea putem să-i spunem personal problemele pentru că nu avem acces la dânsul”, a completat Gentea.

Comentarii