Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Găleata din restaurant

Cătălin Rădulescu: În clădirea Parlamentului trebuie băgaţi mulţi bani

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a declarat joi că trebuie investiţi foarte mulţi bani în clădirea Parlamentului, pentru reparaţii, după ce, în restaurantul de la P1, a fost pusă o găleată în care curge apa de ploaie din tavan, "flancată" de patru mese.

Share

Andrei Tudor Dumitru 0 comentarii

Actualizat: 17.05.2018 - 15:22

"Este o clădire foarte mare, o clădire care nu a mai fost reparată, zic eu, de foarte mulţi ani, douăzeci şi ceva de ani nu am văzut că s-a reparat pe aici nimic şi sunt spaţii uneori inutile multe dintre ele care sunt greu de întreţinut şi greu de curăţat. Ar trebui băgaţi foarte mulţi bani ca să fie întreţinută o astfel de clădire care este vizitată de foarte multă lume şi din afara ţării. Am înţeles că este a doua clădire ca mărime din lume, după Pentagon, lumea vine să o viziteze, se fac şi filme mai nou aici. Trebuie făcută (reparaţia - n.r.). Dacă te uiţi şi pe afară e cam urât, începe să cadă zidul. E bine că au făcut aşa, pentru că uneori trebuie făcute şi chestii de genul acesta ca să tragă semnale de alarmă şi cineva să se ocupe de astfel de lucruri, cred că secretarul general sau nu ştiu cine trebuie să se ocupe de asta", a afirmat Rădulescu, la Parlament, întrebat ce părere are despre "opera de artă" reprezentată de găleata de la restaurant.

Cel care a atras primul atenţia asupra acestui subiect a fost deputatul neafiliat Adrian Dohotaru care a postat pe Facebook o fotografie cu acea găleată.

"Pentru mine, această 'instalaţie de artă contemporană' din restaurantul Parlamentului României simbolizează tot ce e disfuncţional în instituţiile publice autohtone. Găleata e de vreun an, pentru că picură apa din tavan. În loc să fie reparat tavanul, instalaţia devine din ce în ce mai barocă. Se pun mese ca să nu te împiedici de găleată, apoi pietriş, azi am observat că au pus şi ceva rumeguş. Muzeul Naţional de Artă Contemporană din Parlament ar trebui să fie invidios, exponatul cel mai important e în afara muzeului", a scris Dohotaru pe Facebook.

Comentarii

loading...