Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Cătălin Rădulescu, atac la Dragnea și la contracandidatul său

Deputatul Cătălin Rădulescu iese la rampă în Congresul PSD, unde candidează pentru o funcţie de vicepreşedinte pe regiunea Muntenia. Pentru că există posibilitatea să nu i se dea voie să-şi susţină discursul pe scenă, înainte de vot, Rădulescu a lansat un atac la Dragnea.

Share

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 10.03.2018 - 15:58

Deputatul Cătălin Rădulescu iese la rampă în Congresul PSD, unde candidează pentru o funcţie de vicepreşedinte pe regiunea Muntenia. Pentru că există posibilitatea să nu i se dea voie să-şi susţină discursul pe scenă, înainte de vot, Rădulescu a lansat un atac la Dragnea, dar şi la contracandidatul său direct, Şerban Valeca.

Rădulescu a denunţat lipsa de democraţie internă din partid. "E urât că nu putem să vorbim în faţa electoratului nostru. Dacă mi se dă cuvântul după vot, nici nu mai vorbesc. Proastă organizare", a afirmat deputatul.

Deputatul PSD a ironizat discursurile pline de promisiuni susţine de Liviu Dragnea şi Viorica Dăncilă. "Tocmai am văzut că în următorii 40 de ani România va arăta ca Japonia", a afirmat Rădulescu.

Cătălin Rădulescu l-a atacat şi pe preşedintele filialei judeţene din care face parte (PSD Argeş), Şerban Valeca, şi el candidat la o funcţie de vicepreşedinte. Deputatul a susţinut că ar putea şi el să vorbească despre Valeca, "cum fugea de pe scenă la mitinguri, cum nu mergea la DNA să-l sprijine pe domnul Dragnea, cum le spunea colegilor să nu voteze legile justiţiei".

Comentarii