Cătălin Predoiu:"Am primit azi noapte, pe mail, modificările propuse de Uniunea Juriștilor"

Deputatul PNL Cătălin Predoiu a declarat joi că o parte dintre membrii Comisiei parlamentare speciale pentru legile Justiției au primit amendamente la proiectul de modificare a Legii 304/2004 în noaptea de miercuri spre joi.

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 07.12.2017 - 11:38

"Aseară, la ora 12,30, o parte dintre membrii comisiei am primit pe email o serie de amendamente propuse de UNJR privind înființarea unei secții speciale de anchetă a magistraților în cadrul Parchetului General. Potrivit acestor amendamente, competența DNA în cazul în care în fapte de corupție sunt implicați magistrați este evaporată. Este o lovitură care se încearcă la adresa competenței DNA", a spus Predoiu, la Palatul Parlamentului, înainte de a începe ședința Comisiei parlamentare speciale pentru legile Justiției.

El a anunțat că PNL se va opune acestei inițiative și va cere ca "în jurul mesei de ședință să existe toți reprezentanții sistemului judiciar".

"E inadmisibil ca la 12,30 noaptea să primim amendamente care nu au fost comunicate, nu au fost dezbătute, nu e o premisă foarte bună pentru această dezbatere", a completat el.

Comisia pentru legile Justiției continuă joi dezbaterea la proiectul de modificare a Legii 304/2004 privind organizarea judiciară.

Comentarii