Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto Arhiva

Cătălin Nechifor: De la PSD la partidul lui Victor Ponta

Deputatul Cătălin Nechifor trece de la PSD la partidul înfiinţat de Victor Ponta şi Daniel Constantin, ProRomania.

Share

Rl online 0 comentarii

17.05.2018 - 13:53

„Alături de #VictorPonta. Din nou de la capăt. Începem o construcţie #ProRomania şi la Suceava. După 16 ani în PSD a venit momentul în care sa îmi dau seama ca niciodată sa nu spui niciodată. Mi-am făcut datoria fata de PSD, am avut şi împliniri şi dezamăgiri, dar viata merge mai departe şi ma bucur sa fiu din nou alături de oameni care au fost lângă mine. Am trecut prin multe, am învăţat şi pe pielea noastră despre real politics, nu sunt penal, apropo nici baron local n-am reuşit să fiu, cu toate că, între noi fie vorba, în 2012 puteam să-i pun pe unii să meargă şi pe sârmă cu capul în jos, că aşa erau obişnuiţi. Şi în final, aşa ca în Bucovina vă spun Hristos s-a înălţat!”, a scris Nechifor pe pagina sa de Facebook.

La rîndul său, Ponta a scris pe contul său că Nechifor este unul dintre vechii săi colegi de la TSD alături de care a pornit din 2002 cu speranţa că pot să schimbe lucrurile în bine în Suceava şi în România.

”Cătălin a fost cel care în 2012 s-a luptat şi l-a învins pe faimosul Flutur la Suceava când nimeni nu ne dădea vreo şansa. Ca şi mine Cătălin a făcut politică până acum doar în PSD - ca şi mine îşi păstrează respectul şi afecţiunea faţă de alegătorii şi membrii PSD de care îl leagă multe bătălii - ca şi mine este dezamăgit de faptul că PSD a fost confiscat de un grup de PD-işti teleormăneni care distrug tot ce s-a construit în mulţi ani de muncă. Împreună o să îndreptăm lucrurile!”, mai afirmă Victor Ponta.

Cătălin Nechifor a fost deputat în legislatura 2008-2012, iar din 2012 a fost preşedintele Consiliului Judeţean Suceava. În 2016 a devenit din nou deputat.

Comentarii

loading...