8.8 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăPolitică“Cât de nenorocit poţi să fii!”, îi transmite Aurelian Bădulescu lui Nelu...

“Cât de nenorocit poţi să fii!”, îi transmite Aurelian Bădulescu lui Nelu Tătaru

Nelu Tătaru a semnat un Ordin încă din 22 aprilie 2020, în urma protocolului agreat cu donatorul.

După patru luni, s-a constatat că doar 4-5 dintre foştii bolnavi de COVID-19 donează plasma autoimună de care au atât de mare nevoie pacienţii gravi bolnavi aflaţi în spitale.

Aurelian Bădulescu, viceprimarul Capitalei, unul dintre iniţiatorii programului “1.000 de euro pentru donatorii de plasmă vindecaţi”, a scris pe facebook un mesaj:  

“Cât de nenorocit poţi să fii?!

Cât de nenorocit poţi să fii, să trimiţi prefecţii să doneze plasmă cu televiziunile după ei, când tu nu ai făcut nimic pentru programul naţional de colectare a plasmei convalescente?

Mor bolnavii de COVID-19, pentru că tu ca ministru ai fost preocupat mai mult de punerea cumetrilor în posturi de manageri şi de cumpărarea măştilor la preţ de maşti veneţiene!

Ţi-e ciudă că am promovat o hotărâre de consiliu general, prin care Primăria Capitalei susţine un program de care v-aţi bătut voi joc? De patru luni aveţi aparatele de prelucrare a plasmei peste care s-a pus praful. Cum să ceri Domnului milostenia, când tu dai un leu pomană şi anunţi tot satul?

Printre credincioşi a face bine cuiva e un act de smerenie. Printre necredincioşi e act de bravură”, a conchis Aurelian Bădulescu, candidat al PSD pentru Primăria sectorului 3.

Din informaţiile ziarului, Aurelian Bădulescu s-a infectat încă din luna martie 2020, când organiza carantina pentru cei câteva mii de români puşi în izolare. Donează săptămânal plasmă, fără a căra cu el televiziunile, spunând că atunci când dai un leu unui cerşetor nu spui la toată strada.

 

Marius Ghilezan
Marius Ghilezanhttp://mariusghilezan.ro/
Marius Ghilezan scrie la “România liberă” din anul 1991. Este reporterul care i-a deconspirat pe celebrul Căpitan Soare, pe Omul Negru de la Rahova, pe Aurel Moiș, “călăul din Christian Tell,” fost torționar comunist, care a trimis șapte țărani din Apateu la moarte, pentru că au refuzat să intre în colectiv. A publicat celebrele stenograme ale întâlnirii lui Mihail Gorbaciov cu Nicolae Ceaușescu. A fost primul jurnalist român post-decembrist care a stat de vorbă cu președintele SUA. Este autorul a nouă cărți.
Cele mai citite

Emma Răducanu, în sferturile de finală ale turneului de la Stuttgart

Britanica Emma Răducanu s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA 500 de la Stuttgart, după ce a învins-o în două seturi, cu...

Litoralul românesc are o nouă stațiune: Mamaia Nord

Plajele naturale largi, cu nisip fin, spațiile de cazare noi sau proaspăt renovate, evenimentele pregătite special pentru sezonul 2024 și o gamă extrem de...

Președintele COSR confirmă: „Șansele Simonei Halep de a primi un wild card la Jocurile Olimpice sunt importante”

Preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român (COSR), Mihai Covaliu, a declarat că şansele Simonei Halep de a primi un wild card la Jocurile Olimpice...
Ultima oră
Pe aceeași temă