15.4 C
București
marți, 26 martie 2024
AcasăPoliticăCarmen Dan, replică pentru Viorica Dăncilă, după demisie

Carmen Dan, replică pentru Viorica Dăncilă, după demisie

“Pot spune doar că am întrebat dacă acea evaluare priveşte cumva neperformanţa sau vreun criteriu care ţine de neîndeplinirea vreunui obiectiv de performanţă şi am fost asigurată că nu. Atât de dezinformată am fost încât, aşa cum aţi constatat şi dumneavoastră, propunerea pentru acest minister este colegul meu, senatorul Moga, căruia îi urez succes în mandatul pe care îl are de îndeplinit”, a spus Carmen Dan, în replică la afirmaţia premierului că este ”dezinformată”.

Întrebată ce i-a spus premierul Dăncilă în momentul în care a întrebat-o de ce îi cere demisia, Carmen Dan a precizat: “Nu mi-a cerut demisia. Mi-a spus că din cele 8 ministere care au fost evaluate Carmen Dan trebuie să plece. Urmare a acestei discuţii, eu i-am pus mandatul la dispoziţie”.

Carmen Dan a anunţat luni că a demisionat din funcţia de ministru al Afacerilor Interne, în urma unei discuţii pe care a avut-o luni cu premierul Viorica Dăncilă.

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, luni, după ce ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, şi-a anunţat demisia din funcţie, că unii membri ai PSD “nu au învăţat nimic şi au crezut că, dacă ies în spaţiul public înainte de a vorbi în forul statutar, îi va aprecia cineva”.

Întrebată cum comentează unele afirmaţii făcute de Carmen Dan, conform cărora nu i s-au prezentat motive pentru remanierea sa şi dacă este adevărat că PSD ar fi cedat presiunilor preşedintelui Iohannis, preşedintele PSD a spus: “Doamna Carmen Dan cred că este dezinformată dacă a făcut această afirmaţie. Niciodată PSD nu va ceda presiunilor preşedintelui. Intrăm într-o campanie cu preşedintele Iohannis, împotriva preşedintelui Iohannis, deci în niciun caz nu trebuie să luăm decizii care să îl ajute”.

Cele mai citite

Institutul Național de Administrație oferă inteligență artificială pentru prefecți și subprefecți

Institutul Național de Administrație (INA) și-a lansat oferta programelor de formare profesională pentru anul 2024, primele module noi fiind cele despre utilizarea inteligenței artificiale. INA...

De ce să măsori ingredientele cu un cântar de bucătărie? 3 motive

Utilizarea unui cântar de bucătărie poate părea un pas inutil pentru cei care sunt obișnuiți să măsoare ingredientele „după ochi”. Însă, când începi să...

Ciolacu: România va avea cea mai mare creştere economică din Europa în 2024

România va avea "cea mai mare" creştere economică din Europa anul acesta, bazată pe investiţii şi nu pe consum, a declarat, marţi, prim-ministrul Marcel...
Ultima oră
Pe aceeași temă