Carmen Dan nu demisionează!

Ministrul Afacerilor Interne Carmen Dan susţine o declaraţie de presă joi, la ora 21, ea anunţând deja încă din cursul zilei că va aduce lămuriri "cât de curând" legate de declaraţiile premierului Mihai Tudose, care a acuzat-o că l-a minţit.

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 11.01.2018 - 20:33

Potrivit unor surse apropiate de MAI, Carmen Dan nu va anunța că demisionează în această seară. Din contră, aceasta va lansa propriile acuzații la adresa premierului Tudose și a altor persoane.

 Potrivit surselor menționate, Carmen Dan ar putea prezenta dovezi că persoana propusă să preia interimar conducerea Poliției Române a acceptat inițial, după care a fost supus unor presiuni și a renunțat.

Pemierul Mihai Tudose a declarat, miercuri seară, la Antena 3, că nu mai doreşte să mai lucreze cu ministrul de Interne Carmen Dan pentru că l-a ”minţit” şi că, dacă îşi va prezenta demisia o va accepta.

El a spus că a fost ”minţit” de ministrul Carmen Dan, care l-a informat că cel pe care l-a propus pentru postul de şef al Poliţiei Române, Cătălin Ioniţă, acceptă funcţia, dar, când l-a sunat personal, acesta a refuzat categoric.

”Un ministru care îşi permite să mă mintă în halul acesta... nu mai am ce să mai lucrez”, a declarat Mihai Tudose.

Întrebat ce înseamnă acest lucru, Tudose a precizat că, dacă ministrul Dan îşi va prezenta demisia, o va accepta. ”Dacă va fi lăsată, va demisiona”, a precizat premierul.

Comentarii