Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto Arhiva

Camera Deputaţilo: Vizita oficială a lui Dragnea în Israel a fost aprobată

Biroul permanent al Camerei Deputaţilor a aprobat miercuri efectuarea unei vizite oficiale în Statul Israel de către preşedintele forului legislativ, Liviu Dragnea, în perioada 25 - 26 aprilie.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 25.04.2018 - 13:41

Potrivit memorandumului aprobat de Bp, vizita are loc la invitaţia premierului israelian Benjamin Netanyahu, "în contextul aniversării, în 2018, a 70 de ani de la stabilirea relaţiilor diplomatice româno-israeliene, precum şi a 70 de ani de la declararea Independenţei Statului Israel".

Proiectul de program cuprinde convorbiri cu prim-ministrul Benjamin Netanyahu.

La această acţiune va participa şi Paul Mihail Ionescu, consilier al preşedintelui Camerei Deputaţilor.

Din bugetul Camerei vor fi suportate cheltuielile pentru transportul internaţional, cazarea, diurna, asigurările contra accidentelor.

La memorandum este ataşată şi invitaţia adresată de premierul israelian lui Liviu Dragnea.

Comentarii