10.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăPoliticăCălin Popescu Tăriceanu: Votăm moțiunea cu două mâini!

Călin Popescu Tăriceanu: Votăm moțiunea cu două mâini!

Călin Popescu Tăriceanu a anunțat că el și colegii din ALDE vor vota necondiționat o moțiune de cenzură care, în opinia sa, a venit prea târziu, probabil și din dorința inițiatorilor demersului de a nu îngreuna situația medicală din țară.

„Noi, cei de la ALDE, vom vota moţiunea cu 2 mâini! O vom vota cu regretul că ea nu a venit mai devreme, probabil din dorinţa de a nu îngreuna situaţia medicală din ţară. Cu sau fără criză medicală, acest guvern trebuie să plece, pentru că oricum nu se ocupă de criza medicală şi mai ales de cea economică. Pentru ei totul este doar motiv de campanie electorală şi de a-şi umple buzunarele din contracte dubioase.”, a scris Călin Popescu Tăriceanu pe pagina de Facebook.

Liderul ALDE nu este la fel de sigur precum aliatul său din PSD, Marcel Ciolacu, că senatorii și deputații vor vota suficient de mulți în favoarea moțiunii de cenzură depusă împotriva Guvernului PNL.

„Nu ştim dacă moţiunea va trece, pentru că în aceste ultime zile PNL a pus la bătaie toate resursele materiale ale guvernării pentru a cumpăra parlamentari în scopul rămânerii la putere. Nu ştim câte conserve mai sunt ascunse prin partide şi pe câte dintre ele este sistemul dispus să le sacrifice, dar, indiferent de rezultatul votului, românii au dat de mult un vot de blam guvernului Iohannis-Orban.”, a mai transmis liderul ALDE.

Cele mai citite

Taylor Swift, atac la adresa lui Kim Kardashian? “thanK you aIMee”

Swift, în vârstă de 34 de ani, și-a surprins fanii în primele ore ale zilei de 19 aprilie, după ce a lansat un album...

Piedone, la depunerea candidaturii pentru Primăria Capitalei: „Voi câștiga alegerile cu 42%”

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, și-a depus astăzi candidatura pentru Primăria Municipiului Bucureşti și a declarat că va câștiga alegerile cu 42%.„Se pare...

Liniile STB care duc la Arena Națională, modificate cu ocazia partidei FCSB – Rapid

În această sâmbătă, liniile 86, 90 și 143 vor funcționa pe trasee temporar modificate, informează Societatea de Transport București (STB). “Cu ocazia organizării meciului de...
Ultima oră
Pe aceeași temă