Bușoi: Candidatul dreptei unite, membru PNL

Cristian Bușoi, fost potential candidat liberal la Primăria Capitalei, consideră că, în 2020, candidatul "dreptei unite" trebuie să fie un membru PNL.

Share

Rl online 0 comentarii

06.05.2018 - 18:16

"Se fac foarte mute speculaţii în legătura cu candidatul PNL la Primăria Capitalei în 2020. Nu e momentul să luăm o decizie acum, dar e momentul să începem să gândim o foaie de parcurs. Este greşit în opinia mea să sugerezi că PNL va susţine candidatul altui partid astăzi, în condiţiile în care PNL în Bucureşti şi la nivel naţional este în creştere. Este greşit să pui PNL astăzi în alianţe care nici nu există din punct de vedere formal, legal. Este însă corect să ne gândim că în 2020 trebuie să facem o construcţie comună a forţelor anti-PSD în Bucureşti, este corect să ne gândim la personalitatea cu cele mai mari şanse în sondaje şi cu cel mai bun profil de a câştiga acea bătălie şi cred cu toată tăria că în 2020 candidatul dreptei unite la Primăria Capitalei trebuie să fie un membru al PNL", a afirmat Buşoi, duminică, la Conferinţa filialei PNL Bucureşti, desfăşurată la Palatul Parlamentului.

Cei aproximativ 1.000 de participanţii la Conferinţa Filialei PNL Bucureşti au ţinut, la propunerea lui Viorel Cataramă, un moment de reculegere în memoria disidentei anticomuniste Doina Cornea.

Comentarii