Bușoi a scăpat, deocamdată, de un proces cu Gabriela Firea

Preşedintele PNL Bucureşti, Cristian Buşoi, a anunţat vineri că Judecătoria Sectorului 1 a respins ca fiind neîntemeiată chemarea sa în judecată, după ce primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

Share

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 11.05.2018 - 12:45

Preşedintele PNL Bucureşti, Cristian Buşoi, a anunţat vineri că Judecătoria Sectorului 1 a respins ca fiind neîntemeiată chemarea sa în judecată, după ce primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, l-a dat în judecată, acuzându-l de calomnie când a afirmat că “sistemul de transport taxi din Bucureşti este ambramburit, îmbâcsit de exemple de proastă practică, de care bucureştenii s-au săturat pănă peste cap”.

“Judecătoria Sectorului 1 a respins ca neîntemeiată chemarea mea în judecată de către doamna Primar General pe motiv de calomnie, ca urmare a declaraţiilor în care spuneam că ceea ce susţine administraţia PSD-Firea pentru sistemul de transport taxi din Bucureşti este ambramburit, îmbâcsit de exemple de proastă practică, de care bucureştenii s-au săturat pănă peste cap”, a transmis Cristian Buşoi printr-un comunicat de presă.

Buşoi spune că el crede în continuarea că “abrambureala” şi lipsa de judecată sunt caracteristicile esenţiale ale administraţiei PSD-Firea.

“Cred în continuare că abrambureala şi lipsa de judecată sunt caracteristicile esenţiale ale acţiunilor administraţiei PSD-Firea nu doar în ceea ce priveşte transportul, ci în general în tot ceea ce este esenţial pentru Bucureşti: trafic, infrastructură, termoficare. Cred că ceea ce face administraţia PSD în Bucureşti şi în cele şase sectoare este o spoială, nu gândire administrativă, şi un haos vesel, care va ţine Bucureştiul blocat”, a mai spus el.

Liderul organizaţiei PNL Bucureşti afirmă că, după decizia instanţei, criticile vor fi mai dure şi mai directe faţă de ceea ce face “PSDragnea-Firea în administraţia Capitalei”.

În luna decembrie 2017, Gabriela Firea a anunţat că îl va da în judecată pe Cristian Buşoi, după ce acesta a criticat decizia primarului de a interzice Uber şi Taxify.

Comentarii