Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Bookmakerii nu mint! Nicușor Dan e noul favorit la Primăria Capitalei

Candidatul opoziției la postul de primar al Municipiului București este noul favorit în cursa electorală, cu o cotă de 1.67, conform bookmakerilor Betfair.

Share

Rl online 0 comentarii

31.07.2020 - 19:14

Nicușor Dan și-a îmbunătățit semnificativ șansele de a câștiga alegerile la Primăria Municipiului București, ajungând în ultimele trei săptămâni de la o cotă de 2.0 la 1.67, conform bookmakerilor Betfair. Evoluția îl plasează pe Dan drept principal favorit, detronând-o astfel pe Gabriela Firea, ale cărei șanse s-au redus de la o cotă de 1.91 pe 10 iulie la una de 2.2 în momentul de față.

Din seria potențialilor candidați, Theodor Paleologu a scăzut de asemenea în viziunea bookmakerilor, de la o cotă de 11.0, la 13.0, în timp ce șansele lui Traian Băsescu (17.0) și Victor Ponta (34.0) au rămas neschimbate.

Iată cotele pentru alegerile la Primăria Municipiului București:

Nicușor Dan | 1.67 (49% șanse)

Gabriela Firea | 2.2 (37%)

Theodor Paleologu | 13.0 (7%)

Traian Băsescu | 17.0 (5%)

Victor Ponta | 34.0 (2%)

Comentarii

loading...