Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Bistriţa: Primarii PSD au fost convocaţi pentru a discuta scrisoarea anti-Dragnea

Aproximativ 40 de primari PSD din judeţul Bistriţa-Năsăud au fost convocaţi, joi, la o întâlnire în cadrul căreia se va analiza scrisoarea anti-Dragnea semnată de anumiţi lideri ai partidului şi poziţia filialei judeţene în cadrul Comitetului Executiv Naţional de vineri.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 20.09.2018 - 13:19

Întâlnirea a fost confirmată pentru Agerpres de către secretarul general al filialei, Romeo Florian.

"O să ne întâlnim cu primarii şi o să luăm o decizie. Ne vom întâlni astăzi, după-masă, după ora 4,00. În primul rând, primarii, şi pe urmă şi restul", a spus Florian.

Potrivit secretarului general al PSD Bistriţa-Năsăud, decizia va fi comunicată public ulterior, cel mai probabil prin intermediul unui comunicat de presă.

De la această întâlnire vor lipsi preşedintele organizaţiei PSD Bistriţa-Năsăud, Radu Moldovan, care conduce şi Consiliul Judeţean şi care este plecat din ţară, neputând fi contactat telefonic.

Printre absenţi se vor număra şi preşedintele executiv al filialei judeţene, Nicolae Moldovan, primar al oraşului Beclean, care a declarat, pentru AGERPRES, că nu poate fi prezent la întâlnire.

În afară de preşedintele Radu Moldovan, filiala Bistriţa-Năsăud a PSD mai are doi reprezentanţi în Comitetul Executiv Naţional: pe Doina Pană, vicepreşedinte la nivel naţional, şi pe Daniel Suciu, liderul grupului parlamentar din Camera Deputaţilor, ambii aflându-se în aceste zile la Bucureşti.

Comentarii

loading...