Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Birourile permanente reunite resping solictatrea PNL privind suspendarea dezbaterilor pe Justiție

Grupul parlamentar al PNL de la Camera Deputaţilor a cerut marţi conducerii Parlamentului suspendarea dezbaterilor pe modificările Codurilor penale şi de procedură civilă în Comisia specială pentru Legile Justiţiei.

Share

Andrei Tudor Dumitru 0 comentarii

Actualizat: 15.05.2018 - 11:15

Liberalii au cerut ca dezbaterile să fie suspendate până când se va primi un punct de vedere al Comisiei de la Veneţia, Birourile permanente reunite respingând prin vot această propunere, relatează Agerpres.

"Prin prezenta, grupul parlamentar al PNL vă solicită să cereţi un punct de vedere din partea Comisiei pentru Democraţie prin Drept (Comisia de la Veneţia) cu privire la modificările propuse privind Codul de procedură civilă, Codul de procedură penală şi Codul penal. În sprijinul solicitării noastre amintim că asociaţiile profesionale ale magistraţilor au adresat o cerere conducerii celor două Camere cu privire la solicitarea unui punct de vedere din partea Comisiei de la Veneţia privind cele trei proiecte legislative pentru modificarea şi completarea codurilor. Până la primirea unui punct de vedere din partea Comisiei de la Veneţia, vă solicităm să suspendaţi dezbaterile Comisiei speciale comune a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru sistematizarea, unificarea şi asigurarea stabilităţii legislative în domeniul Justiţiei asupra celor trei propuneri menţionate", se arată în cererea deputaţilor liberali.

Potrivit secretarului Camerei Deputaţilor Georgian Pop, această solicitare a fost supusă votului în Birourile permanente reunite şi a fost respinsă.

Comentarii

loading...