Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Inquam Photos

Biroul Permanent al Senatului și-a anulat ședința din lipsă de cvorum. Avea o cerere de la Iohannis

Biroul Permanent al Senatului și-a anulat ședința, luni, din lipsă de cvorum.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 26.10.2020 - 18:08

Biroul Permanent al Senatului și-a anulat ședința, luni, 26 octombrie, din lipsă de cvorum.

Pe ordinea de zi a ședinței de luni a Biroului permanent al Senatului figura analizarea unei cereri de reexaminare, trimisă de preşedintele Klaus Iohannis asupra datei alegerilor parlamentare.

Șeful statului cerea realizarea legii care stabileşte că Parlamentul şi nu Guvernul fixează data scrutinului pentru alegerea Senatului şi a Camerei Deputaţilor. Biroul permanent al Senatului ar urma să repartizeze către comisiile de resort această cerere, pentru a primi un raport asupra ei.

Cel puțin până în acest moment, data alegerilor parlamentare este fixată la 6 decembrie 2020. Totuși, PSD cere dezbaterea în plenul Parlamentului a unei propuneri de amânare a alegerilor parlamentare, pe motiv de pandemie.

Comentarii