Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto Arhiva

Biroul permanent a respins solicitarea USR de a o invita pe Viorica Dăncilă

Biroul permanent al Camerei Deputaţilor a respins, joi, solicitarea grupului parlamentar al USR ca Viorica Dăncilă să fie invitată la dezbaterea "Ora prim-ministrului" la începutul lunii iunie.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 03.05.2018 - 12:29

"Solicitarea pentru 'Ora prim-ministrului' este respinsă pe principul din articolul 205 din Regulament. Acesta spune că o dată o invită grupurile parlamentare din Opoziţie, următoarea dată poate să fie iniţiativa prim-ministrului. Atunci când o să vină din nou rândul Opoziţiei de a invita prim- ministrul, va fi prezentă doamna prim-ministru", a declarat secretarul Camerei Deputaţilor, Georgian Pop, după şedinţa Biroului permanent.

Joi, grupul parlamentar al USR a solicitat prezenţa premierului Dăncilă în cadrul dezbaterii "Ora prim-ministrului" programată pentru săptămâna 4 - 8 iunie.

"Propunem pentru dezbatere tema cu următorul titlu: 'Repetent la politica internă, premierul lui Dragnea se pierde şi în politica externă', pentru a prezenta rezultatele vizitei oficiale în Israel, procedurile urmate în pregătirea vizitei şi pentru a dezbate efectele acestei vizite asupra politicii externe a României", se arată în solicitarea USR.

Comentarii