Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Candidatul Piedone (Foto: Facebook)

Biroul Electoral a decis renumărarea voturilor în Sectorul 5, unde ar fi câștigat Piedone

Biroul Electoral al Sectorului 5 a decis renumărarea voturilor în acest sector, a anunțat, miercuri, Cristian Băcanu, candidat la funcția de primar al Sectorului 5.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 30.09.2020 - 16:52

"Biroul Electoral de Sector a decis renumărarea voturilor la Sector 5! Ceilalți vor face contestație", a anunțat, miercuri, Cristian Băcanu, candidatul PNL - USR - PLUS la funcția de primar al Sectorului 5.

În acest moment, oficial, cele mai multe voturi pentru funcția de primar al Sectorului 5 le-a primit Cristian Popescu Piedone, fostul primar de la Sectorul 4, inculpat în procesul Colectiv.

Candidatul PNL - USR - PLUS, Cristian Băcanu, anunțase luni că va solicita renumărarea voturilor, pe motiv că "se impune verificarea existenţei unei fraude masive în Sectorul 5".

Ulterior, marți, Cristian Băcanu a spus că va formula și o plângere penală întrucât există "suspiciuni privind existenţa unei fraude" la alegerile locale din Sectorul 5.

 

Comentarii