Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Birchall nu e văzută cu ochi buni de colegii din PSD

"Este o foarte mare nemulţumire în rândul partidului în ceea ce priveşte activitatea doamnei Ana Birchall", a declarat, marţi seară, la un post TV, preşedintele PSD, Viorica Dăncilă.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 05.11.2019 - 21:03

Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, a declarat, marţi seară, că este ”o foarte mare nemulţumire” în partid legată de activitatea fostului ministru al Justiţiei Ana Birchall, iar situaţia acesteia va fi discutată săptămâna viitoare într-o şedinţă a Comitetului Executiv.

 
 ”Este o foarte mare nemulţumire în rândul partidului în ceea ce priveşte activitatea doamnei Ana Birchall”, a declarat, marţi seară, la Antena 3, preşedintele PSD, Viorica Dăncilă.

Aceasta a reamintit că o revocase din funcţie pe Birchall de la Ministerul Justiţiei, dar preşedintele Klaus Iohannis a refuzat să o revoce.

Dăncilă a spus că, după ce a văzut aprecierile pe care le-a făcut Klaus Iohannis marţi la adresa activităţii Anei Birchall la Ministerul Justiţiei, a înţeles de ce Iohannis a refuzat să o revoce din funcţie.

În plus, Dăncilă a anunţat că situaţia Anei Birchall va fi discutată săptămâna viitare în şedinţa Comitetului Executiv al partidului.

Şeful statului i-a mulţumit, marţi, Anei Birchall pentru munca sa ca ministru al Justiţiei şi a spus că a constatat că aceasta s-a "implicat total” în rezolvarea problemelor.

"Au fost situaţii critice în care dvs., ca ministru al Justiţiei, aţi fost în contrasens cu conducerea Guvernului şi a partidului care a dat acel guvern eşuat şi să ştiţi că am apreciat de fiecare dată această postură pe care aţi avut-o, o postură pentru sistemul de justiţie, pentru independenţa justiţiei şi nu pentru nişte politruci care au încercat să subjuge sistemul românesc de justiţie”, i-a spus preşedintele Klaus Iohannis Anei Birchall.

Citește totul despre:

#psd #birchall #dancila

Comentarii

loading...