Băsescu vrea să se deizică de UNPR

Băsescu, le-a propus, marţi, membrilor conducerii partidului denunţarea fuziunii cu UNPR, susţinând că ”începe să devină toxică pentru partid”, iar situaţia contabilă a UNPR este ”groaznică”.

Share

Iulian Budușan 0 comentarii

22.05.2018 - 15:01

”Suntem înaintea congresului, şi congresul ăsta să clarifice lucrurile în partid, nu să le încurce sau să le lase aşa cum sunt - să băltească. Primul punct e care îl introduc acum în ordinea de zi este legat de propunerea pe care o fac ca la congres să denunţăm fuziunea cu UNPR-ul. Acest lucru are mai multe motive. În primul rând cei cu care am vrut să facem fuziunea pur şi simplu au sabotat o decizie în instanţe printr-un număr enorm de cereri de intervenţie la fiecare termene mai voiau cereri de intervenţie, deşi au votat în unanimitate fuziunea. În al doilea rând avem mulţi consilieri care n-au nicio treabă cu politica PMP-ului, ca să nu spun că avem şi parlamentari care stau aşa să vadă ei cum basculează la fel cum au şi venit la noi, în preajma alegerilor. Ca atare această fuziune începe să devină toxică pentru partid şi eu o să vă propun să o ducem la congres, în vederea denunţării fuziunii”, a declarat Traian Băsescu la începutul şedinţei Comitetului Executiv Naţional al PMP.

El a mai spus că un alt motiv îl reprezintă ”situaţia contabilă a UNPR-ului, care este groaznică”.

”Dacă s-ar realiza fuziunea, dincolo de pretenţiile pe care le avem toată ziua de la diverşi domni care n-au inteles să se integreze în partid, mai preluăm şi nişte datorii uriaşe”, a mai spus Băsescu.

 
 
 
 

 

Comentarii