Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Băsescu: Dragnea este un cancer care trebuie îndepărtat urgent

Fostul preşedinte Traian Băsescu susţine că liderul PSD, Liviu Dragnea, este ”un cancer care trebuie îndepărtat urgent din corpul structurii de putere politică a ţării”.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 10.04.2019 - 09:53

Fostul preşedinte Traian Băsescu a postat, miercuri, un text pe Facebook, intitulat ”O ţară sacrificată de Dragnea, pentru Dragnea!”.

”Dragnea. Individul acesta este un cancer care trebuie îndepărtat urgent din corpul structurii de putere politică a ţării. În ultimii trei ani, nimic nu a fost mai important în decizia politică a ţării decât găsirea căilor pentru a-l scăpa pe Dragnea de puşcărie. Au fost schimbate trei guverne în căutarea premierului care să-şi asume graţierea, amnistia sau modificarea favorabilă lui Dragnea a Codului Penal. Au fost puse sub semnul întrebării toate hotărârile judecătoreşti definitive ale completurilor de 5 judecători de la ICCJ din 2014 şi până azi. Au fost puse sub semnul întrebării hotărârile judecătoreşti ale completurilor de 3 judecători de la ICCJ. Curtea Constituţională este pusă sub o presiune formidabilă pentru a da decizii care să-l ajute pe Dragnea să-şi obţină libertatea”, a scris Băsescu pe Facebook.

Potrivit acestuia, Avocatul Poporului ”a fost transformat într-un instrument docil care se face că nu vede neconstituţionalitatea evidentă a unor ordonanţe de urgenţă”.

”Partenerul de coaliţie, Călin Popescu Tăriceanu, este şantajat de senatorii PSD prin amânări succesive a deciziei Senatului privind cererea pentru o anchetă penală.  Ministrul Justiţiei este şantajat de senatorii PSD prin amânarea succesivă a datei de dezbatere a unei moţiuni simple. Pentru a diminua capacitatea de acţiune a structurilor de securitate, Dragnea a cerut şi a obţinut de la nevertebraţii senatori şi deputaţi PSD reducerea drastică a bugetelor serviciilor secrete. Mai mult, lacom şi lipsit de scrupule, Dragnea controlează marile achiziţii civile şi militare, decizia economică, politicile fiscal – bugetare, distribuţia banilor către administraţiile locale”, a mai scris Băsescu.

Fostul şef al statului susţine că ”PSD-ul a fost transformat într-un instrument de presiune asupra instituţiilor statului”.

”Prea cinstiţii PSD-işti, „onorabilii” parlamentari PSD şi incompetenţii miniştri PSD, sunt folosiţi ca nişte supuse instrumente necuvântătoare dar eficiente în slujirea intereselor şi obiectivelor personale ale lui Dragnea. Dragnea a devenit o uriaşă tumoare canceroasă în angrenajul decizional al Statului Român. O tumoare care trebuie urgent îndepărtată, iar responsabilitatea chirurgului este în primul rând a PSD”, a mai scris Traian Băsescu pe Facebook.
 

Comentarii

loading...