Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Barna: Majoritatea toxică trăieşte în Senat şi îşi apără penalii

Preşedintele USR, Dan Barna, afirmă că fostul ministru al Sănătăţii Florian Bodog a fost scăpat de urmărirea penală cerută de DNA de către senatorii PSD şi sateliţii săi, care formează o "majoritate toxică".

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 23.09.2019 - 21:07

"Majoritatea toxică trăieşte în Senatul României şi îşi apără penalii! PSD a găsit în foştii tovarăşi de drum complici în blocarea unui dosar tip Dragnea cu angajări fictive la Ministerul Sănătăţii. Fostul ministru al Sănătăţii Florian Bodog a fost scăpat de urmărirea penală cerută de DNA. Fostul ministru şi-a angajat consilieră o doamnă care nu a trecut nicio zi pe la muncă, dar el i-a semnat foile de prezenţă pentru că a lucrat cu ea pe Whatsapp şi vorbind la telefon, cum a recunoscut public. Este revoltător să vezi cum PSD şi sateliţii îşi salvează politicienii care abuzează de funcţii, de răspunderea pentru faptele lor şi legitimează un comportament de feudal politic. Dacă eşti ministru sau şef de consiliu judeţean, cum a fost Dragnea, nu poţi să-ţi angajezi protejata din facultate sau oamenii de la partid pe banii cetăţenilor", a scris Barna, luni, pe Facebook.

El apreciază că România nu se poate schimba decât dacă politicienii vor face o altfel de politică, considerând că "de la vechea clasă politică nu mai avem nicio aşteptare".

"Este evident că nu învaţă nimic din moment ce l-au salvat pe Bodog după ce Dragnea a intrat în închisoare după o faptă asemănătoare, care a revoltat o ţară întreagă. Pentru a schimba politica este nevoie de toţi oamenii cinstiţi, care încă ezită să facă pasul. Nu mai ezitaţi, politica nu trebuie lăsată pe mâna hoţilor şi incompetenţilor care-şi apără reciproc spatele, sfidându-ne!
Veniţi alături de USR şi PLUS să construim împreună o ţară în care statul îşi respectă cetăţenii", adaugă el.

Luni, Senatul a respins cererea DNA de încuviinţare a urmăririi penale a fostului ministru al Sănătăţii Florian Bodog pentru săvârşirea infracţiunilor de abuz în serviciu şi fals intelectual, dosarul fiind legat de angajarea unei consiliere în perioada mandatului.

Votul a fost secret cu bile, în favoarea cererii pronunţându-se 30 de senatori, 82 au votat împotrivă şi patru s-au abţinut.

Comentarii

loading...