14.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăPoliticăBarna: Sunt optimist asupra rezultatului final

Barna: Sunt optimist asupra rezultatului final

“Este o şansă mare pentru viitorul României şi ceea ce am dovedit noi în această campanie este că da, oamenii obişnuiţi se pot lupta cu vechea clasă politică”, a spus el.

“Mulţumesc diasporei pentru că a trimis acel mesaj de care poate România avea nevoie, că implicându-ne putem schimba lucrurile. Este un record istoric fără precedent în diaspora şi asta ne dă încredere şi speranţă”, a declarat Dan Barna.

El a spus că încă se votează în unele ţări din străinătate.

“Sunt optimist asupra rezultatului final pentru că tendinţa şi ultimele ore au arătat o tendinţă de creştere, şi de asta vreau să le mulţumesc tuturor celor care au ieşit la vot (…)”, a adăugat el.

El a mai spus că există în momentul de faţă o şansă foarte mare ca modernizarea României să se întâmple de acum şi nu de peste cinci ani, făcând apel la delegaţii din secţii să fie atenţi la numărarea voturilor.

“Este o şansă mare pentru viitorul României şi ceea ce am dovedit noi în această campanie este că da, oamenii obişnuiţi se pot lupta cu vechea clasă politică. Oamenii obişnuiţi care formează o alianţă care vrea să modernizeze România contează în politică şi viitorul este al nostru şi e foarte bine că au ieşit atâţi oameni la vot. Este un lucru care ne încurajează şi pe care ne vom construi paşii următori”, a încheiat Barna.

Cele mai citite

Emma Răducanu, în sferturile de finală ale turneului de la Stuttgart

Britanica Emma Răducanu s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA 500 de la Stuttgart, după ce a învins-o în două seturi, cu...

VIDEO. Cătălin Cîrstoiu: “Îmi pare rău că nu l-am ascultat pe Traian Băsescu”

Cătălin Cîrstoiu, candidatul comun PSD - PNL la Primăria Capitalei, a vorbit, înt-o conferință de presă, despre expunerea publică ce i-a adus "mult rău"...

Klaus Iohannis a semnat mai multe decrete. Un procuror a fost eliberat din funcție

Klaus Iohannis, președintele României, a semnat mai multe decrete. Iohannis a eliberat din funcție și un procuror. Decret privind promulgarea Legii pentru modificarea și completarea...
Ultima oră
Pe aceeași temă