Niculae Bădălău

Bădălău: După demisia Doinei Pană, Ministerul Apelor poate fi inclus în Ministerul Mediului

Preşedintele executiv al PSD, Niculae Bădălău, a declarat, miercuri, că în mod normal succesorul Doinei Pană, care a demisionat de la conducerea Ministerului Apelor şi Pădurilor, ar trebui stabilit în şedinţa conducerii PSD, informează Agerpres.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 03.01.2018 - 18:29

Totuși, având în vedere că liderul PSD, Liviu Dragnea, a anunţat o restructurare a Guvernului, este posibil ca Ministerul Apelor să fie reunificat cu Ministerul Mediului, a explicat Bădălău.

"Da, e foarte adevărat că doamna Pană are probleme de sănătate. Doamna ministru Pană a tot ţinut, dar noi am rugat-o să rămână. A avut probleme şi noi am rugat-o să rămână, să rămână ca să încheiem bugetul şi tot, a făcut nişte eforturi foarte mari, are probleme de sănătate. În mod normal, pentru înlocuirea sa ar trebui întrunit CEx-ul PSD, dar ţinând cont că domnul preşedinte Dragnea a anunţat o restructurare a Guvernului înainte, în 2017, probabil va discuta cu premierul şi cu forurile competente din partid vizavi de ceea ce doresc şi cum dorim să arate noul Guvern. Din ce înţeleg eu, un Guvern mai suplu, cu ministere mai puţine. E posibil ca acest minister să treacă la Mediu (Ministerul Mediului - n.r.). Deocamdată nu am discutat (despre convocarea CEx - n.r.), abia astăzi a început munca", a declarat, miercuri, Niculae Bădălău.

Comentarii