Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Avocaţii Teldrum cer strămutarea dosarului de la Teleorman

Avocaţii apărării au cerut, marţi, la judecarea cererii de redeschidere a dosarului Teldrum, strămutarea procesului, din cauza mediatizării excesive a acestuia în judeţ, transmite Mediafax.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 06.11.2018 - 14:00

La procesul prin care procurorii DNA au cerut redeschiderea dosarului Teldrum, pe fondul apariţiei de probe noi, avocaţii firmei, prezenţi, marţi, la Tribunalul Teleorman, au solicitat strămutarea dosarului, din cauza mediatizării excesive a lui în judeţ.

Astfel, unul dintre avocaţi a cerut amânarea cauzei pentru soluţionarea ei de către Curtea de Apel Bucureşti. Procurorul DNA, aflat în sală, a insistat, însă, pentru continuarea judecării fondului, în ciuda cererii de strămutare.

Judecătorul de şedinţă, Violeta Maidanuc, a considerat că e preferabil să nu se ajungă în situaţia anulării hotărârii sale dacă se va accepta cererea de strămutare.

Maidanuc a admis cererea de strămutare şi a stabilit un alt termen de judecată, în cazul în care cererea de strămutare va fi judecată în defavoarea Teldrum şi procesul va continua la Teleorman.

Termenul stabilit pentru această eventualitate este data de 4 decembrie.

Potrivit cererii de strămutare formulate de avocaţii Teldrum, aceasta vine din cauza "intensei mediatizări a cauzelor privind Teldrum şi pentru înlăturarea oricăror suspiciuni şi efecte nedorite ale judecării cauzei în Teleorman".

Este deja a treia amânare în procesul redeschiderii dosarului dosarului Teldrum, ultimul motiv de amânare invocat de avocaţii Teldrum fiind lipsa procedurii în citarea părţilor.

Comentarii