13.9 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăPoliticăAvem de ales între "Firea la Primărie" sau "Firea la puşcărie", susține...

Avem de ales între “Firea la Primărie” sau “Firea la puşcărie”, susține Nicușor Dan

Nicuşor Dan, candidatul susținut de PNL, USR și PLUS la Primăria Capitalei, a susținut, duminică, într-o conferință de presă, că, la alegerile locale din 27 septembrie, bucureștenii vor avea de ales între “Firea la Primărie” sau “Firea la puşcărie”.

“În aceste alegeri avem de ales între Firea la Primărie sau Firea la puşcărie şi cer votul bucureştenilor şi pentru a rezolva problemele lor care ţin de trafic, de poluare, de căldură şi apă caldă, de şcoli, de spitale, de consolidarea clădirilor cu risc seismic, dar şi pentru ca această caracatiţă infracţională să meargă acolo unde îi este locul. Atrag atenţia bucureştenilor, celor care vor să scape de această caracatiţă infracţională, că avem alegeri într-un singur tur şi orice vot care nu se duce la singurul candidat care poate să învingă această caracatiţă se duce implicit spre administraţia PSD – Firea care a ruinat oraşul”, a avertizat candidatul Nicuşor Dan.

Amintim că, acum câteva săptămâni, primarul în funcție, Gabriela Firea, declara că, dacă ea va câștiga al doilea mandat de primar general, îi poate oferi lui Nicușor Dan un post de viceprimar general, întrucât organigrama PMB are două asemenea posturi, dintre care unul este ocupat, iar celălalt este vacant.

Singurul viceprimar general în funcție este, acum, Aurelian Bădulescu. Aceasta ar putea și el să-și alibereze postul de la PMB, dacă va fi ales primar al Sectorului 3.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...

Marcel Ciolacu vrea să găsească o soluție cu ministrul Finanțelor pentru plata pensiilor înainte de Paști

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că, lunea viitoare, va avea o întâlnire cu ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, şi cu alţi miniştri pentru a discuta...

Ministrul Apărării Naționale, Angel Tîlvăr, a avut o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin

Ministrul apărării naționale, Angel Tîlvăr, a avut miercuri o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin, anunțul fiind făcut imediat după ce președintele...
Ultima oră
Pe aceeași temă