Foto: Mihai Diac

Avem de ales între "Firea la Primărie" sau "Firea la puşcărie", susține Nicușor Dan

Nicuşor Dan, candidat la Primăria Capitalei, consideră că, la alegerile locale din 27 septembrie, bucureștenii au de ales între "Firea la Primărie" sau "Firea la puşcărie".

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 20.09.2020 - 16:34

Nicuşor Dan, candidatul susținut de PNL, USR și PLUS la Primăria Capitalei, a susținut, duminică, într-o conferință de presă, că, la alegerile locale din 27 septembrie, bucureștenii vor avea de ales între "Firea la Primărie" sau "Firea la puşcărie".

"În aceste alegeri avem de ales între Firea la Primărie sau Firea la puşcărie şi cer votul bucureştenilor şi pentru a rezolva problemele lor care ţin de trafic, de poluare, de căldură şi apă caldă, de şcoli, de spitale, de consolidarea clădirilor cu risc seismic, dar şi pentru ca această caracatiţă infracţională să meargă acolo unde îi este locul. Atrag atenţia bucureştenilor, celor care vor să scape de această caracatiţă infracţională, că avem alegeri într-un singur tur şi orice vot care nu se duce la singurul candidat care poate să învingă această caracatiţă se duce implicit spre administraţia PSD - Firea care a ruinat oraşul", a avertizat candidatul Nicuşor Dan.

Amintim că, acum câteva săptămâni, primarul în funcție, Gabriela Firea, declara că, dacă ea va câștiga al doilea mandat de primar general, îi poate oferi lui Nicușor Dan un post de viceprimar general, întrucât organigrama PMB are două asemenea posturi, dintre care unul este ocupat, iar celălalt este vacant.

Singurul viceprimar general în funcție este, acum, Aurelian Bădulescu. Aceasta ar putea și el să-și alibereze postul de la PMB, dacă va fi ales primar al Sectorului 3.

Comentarii