19.6 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăPoliticăAurelian Bădulescu:Raluca Turcan nu poate fi acuzată de ménage à trois cu...

Aurelian Bădulescu:Raluca Turcan nu poate fi acuzată de ménage à trois cu faţa de ceară şi cu şcoala

 

Într-o declaraţie făcută “României libere”, viceprimarul Capitalei Aurelian Bădulescu aduce încă o probă a minciunii guvernamentale, prin prezentarea unui document incriminatoriu pentru executivul care se lăuda cu accesarea a 1 miliard de euro, bani europeni, pentru pandemie.

“Clar că Raluca Turcan nu poate fi acuzată de ménage à trois cu faţa de ceară şi cu şcoala. Practic e imposibil să o suprinzi în astfel de poziţii indecente.

 

Prin documentul publicat azi sub semnătura ei şi a ministrului fondurilor europene se dau în fapt. Recunosc că sunt incapabili să susţină material şi financiar deschiderea anului şcolar.

În 18 august, vicepremierul zicea de la înălţimea frezei bipolare că achizițiile făcute de către autoritățile publice locale pentru materiale de protecție sanitară necesare în școli se vor deconta prin Ministerul Fondurilor europene.

Iată că peste două săptămâni începe şcoala, iar din cererea de oferte de pe SICAP, sub semnătura ei, scrie că de abia lansează ghidurile când deja elevii s-au şi săturat de şcoală, iar deconturile le va face primăriilor (dacă le va mai face vreodată) înainte sau după revelion.

S-au lăudat cu miliardul de euro din fonduri europene. Ei nu au bani nici să treacă strada. Am spus eu mai demult, vai de mama viitorului. Când nu vor mai exista profesori să ştie să corecteze tezele, ţara se va umple de personaje de gen.

Vezi, Duduie Raluca de ce e bine să mergi la şcoală? În primul rând să înveţi că nu-ţi cumperi batista după ce te-ai şters cu cotul la nas.

Pentru măştile generalilor, luate la preţ de kaşmir, aţi avut lovele? Păi fără susţinerea lor eraţi demult la bară. Afară din joc.

Cât de nenorociţi puteţi fi să nu vă pasă de şcoală?”, s-a întrebat retoric Bădulescu.

Marius Ghilezan
Marius Ghilezanhttp://mariusghilezan.ro/
Marius Ghilezan scrie la “România liberă” din anul 1991. Este reporterul care i-a deconspirat pe celebrul Căpitan Soare, pe Omul Negru de la Rahova, pe Aurel Moiș, “călăul din Christian Tell,” fost torționar comunist, care a trimis șapte țărani din Apateu la moarte, pentru că au refuzat să intre în colectiv. A publicat celebrele stenograme ale întâlnirii lui Mihail Gorbaciov cu Nicolae Ceaușescu. A fost primul jurnalist român post-decembrist care a stat de vorbă cu președintele SUA. Este autorul a nouă cărți.
Cele mai citite

Curiozități despre Paștele Catolic: de la tradiții în Marea Britanie până la ouăle de ciocolată din Statele Unite.

Paștele catolic în 2024 se sărbătorește duminică, 31 martie. Iată 12 lucruri interesante despre Paștele Catolic: Fiecare copil din Marea Britanie primește în medie 8,8...

Românii din Spania se încred în România: trimit bani, transferă expertiză și atitudine sănătoasă

Repatriot, platforma care conectează românii din afara granițelor cu țara, a condus misiunea economică România-Spania, desfășurată în perioada 21-27 martie în Barcelona și Insulele...

Lufthansa a evitat o grevă a salariaților chiar de Paște

Compania aeriană germană Lufthansa şi un sindicat care reprezintă personalul de la sol au anunţat miercuri că au ajuns la un acord privind salariile...
Ultima oră
Pe aceeași temă