VIDEO : Circ în toată regula!: Aurelian Bădulescu bruiază conferinţa de presă a lui Nicuşor Dan

Candidatul susţinut de PNL şi USR PLUS pentru Primăria Capitalei, Nicuşor Dan, a convocat o conferinţă de presă, în Prelungirea Ghencea, la care a apărut viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu.

Share

Florin Budescu 0 comentarii

Actualizat: 05.06.2020 - 13:29

 

Contrele între cei doi au început înainte de debutul conferinţei iş continuă pe durata acesteia. Nicuşor Dan nu poate vorbi, întrucât Aurelian Bădulescu vorbeşte încontinuu peste el.

PNL a anunţat o conferinţă de presă a candidatului pe care-l susţine la Primăria Capitalei. Conferinţa are loc în Prelungirea Ghencea, în dreptului noului Pasaj Domneşti, în construcţie.

Viceprimarul Aurelian Bădulescu s-a prezentat la locul anunţat pentru conferinţa de presă şi a început să-i reproşeze lui Nicuşor Dan că în ultimii ani a stat într-un dulap, bruindu-l permanent.

Viceprimarul PSD a încercat în permanenţă să aducă în prim-plan, în dreapta lui Nicuşor Dan, un corp de dulap, pe care bodyguarzii lui Nicuşor Dan l-au îndepărtat de mai multe ori.

Bădulescu – care poartă mască de protecţie - i-a reproşat lui Nicuşor Dan că nu poartă mască de protecţie.

”Ne cerem scuze pentru circul pe care, în maniera caracteristică, îl face PSD”, a spus Nicuşor Dan, în debutul conferinţei de presă.

În cursul conferinţei de presă, un scuterist a trecut şi l-a apostrofat vehement pe Aurelian Bădulescu, pentru faptul că în patru ani administraţia PSD nu a reuşit să termine Pasajul Domneşti.

În replică, Bădulescu l-a acuzat pe cetăţean că e plătit de Nicuşor Dan şi i-a cerut să dea banii înapoi. Acesta i-a replicat: "Dumneata să-mi dai înapoi banii pe care mi i-ai luat din buzunar!". 

 

Comentarii