15.3 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăPoliticăVIDEO : Circ în toată regula!: Aurelian Bădulescu bruiază conferinţa de presă...

VIDEO : Circ în toată regula!: Aurelian Bădulescu bruiază conferinţa de presă a lui Nicuşor Dan

 

Contrele între cei doi au început înainte de debutul conferinţei iş continuă pe durata acesteia. Nicuşor Dan nu poate vorbi, întrucât Aurelian Bădulescu vorbeşte încontinuu peste el.

PNL a anunţat o conferinţă de presă a candidatului pe care-l susţine la Primăria Capitalei. Conferinţa are loc în Prelungirea Ghencea, în dreptului noului Pasaj Domneşti, în construcţie.

Viceprimarul Aurelian Bădulescu s-a prezentat la locul anunţat pentru conferinţa de presă şi a început să-i reproşeze lui Nicuşor Dan că în ultimii ani a stat într-un dulap, bruindu-l permanent.

Viceprimarul PSD a încercat în permanenţă să aducă în prim-plan, în dreapta lui Nicuşor Dan, un corp de dulap, pe care bodyguarzii lui Nicuşor Dan l-au îndepărtat de mai multe ori.

Bădulescu – care poartă mască de protecţie – i-a reproşat lui Nicuşor Dan că nu poartă mască de protecţie.

”Ne cerem scuze pentru circul pe care, în maniera caracteristică, îl face PSD”, a spus Nicuşor Dan, în debutul conferinţei de presă.

În cursul conferinţei de presă, un scuterist a trecut şi l-a apostrofat vehement pe Aurelian Bădulescu, pentru faptul că în patru ani administraţia PSD nu a reuşit să termine Pasajul Domneşti.

În replică, Bădulescu l-a acuzat pe cetăţean că e plătit de Nicuşor Dan şi i-a cerut să dea banii înapoi. Acesta i-a replicat: “Dumneata să-mi dai înapoi banii pe care mi i-ai luat din buzunar!”. 

 

Cele mai citite

Declarațiile lui Ştefan Târnovanu înaintea derby-ului cu Rapid

Ştefan Târnovanu, portarul liderului FCSB, spune că formaţia sa este favorită la câştigarea derby-ului de sâmbătă, cu Rapid, şi că este deja cu gândul...

Mihai Chirica, trimis în judecată de DIICOT! Ce acuzații i se aduc primarului municipiului Iași

Primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, a fost trimis în judecată de DIICOT în dosarul „Veranda”, în legătură cu emiterea ilegală a unor autorizaţii de...

Liniile STB care duc la Arena Națională, modificate cu ocazia partidei FCSB – Rapid

În această sâmbătă, liniile 86, 90 și 143 vor funcționa pe trasee temporar modificate, informează Societatea de Transport București (STB). “Cu ocazia organizării meciului de...
Ultima oră
Pe aceeași temă