13.1 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăPoliticăAurelian Bădulescu aruncă BOMBA: există grupuri de securişti în jurul celor care...

Aurelian Bădulescu aruncă BOMBA: există grupuri de securişti în jurul celor care fură

Şi l-a dat exemplu pe Robert Negoiţă, care “a furat prea mult, a cheltuit peste măsură și și a introdus familia în afacerile de la sectorul 3.”

Cu acelaşi prilej, preşedintele PSD sector 3 şi candidat pentru Primăria aceluiaşi sector, a cerut din partea Curţii de Conturi un raport asupra cheltuielilor primarului în funcţie.

“Poate să plece acasă!” a mai spus Bădulescu despre şeful Curţii de Conturi, chiar dacă e pus de PSD şi nu găseşte nereguli la Primăria sectorului 3.

În aceeaşi emisiune, vorbind despre Nicuşor Dan, a mai spus că în spatele acestuia se află un alt grup obişnuit să facă afaceri cu statul, profund deranjat de Firea prin înfiinţarea companiilor municipale.

După părerea sa, USR va înghiţi PNL, un partid nereformat, pentru că “rozătoarelor mici le e foame.”

 

 

Marius Ghilezan
Marius Ghilezanhttp://mariusghilezan.ro/
Marius Ghilezan scrie la “România liberă” din anul 1991. Este reporterul care i-a deconspirat pe celebrul Căpitan Soare, pe Omul Negru de la Rahova, pe Aurel Moiș, “călăul din Christian Tell,” fost torționar comunist, care a trimis șapte țărani din Apateu la moarte, pentru că au refuzat să intre în colectiv. A publicat celebrele stenograme ale întâlnirii lui Mihail Gorbaciov cu Nicolae Ceaușescu. A fost primul jurnalist român post-decembrist care a stat de vorbă cu președintele SUA. Este autorul a nouă cărți.
Cele mai citite

Ciolacu, despre o eventuală înlocuire a candidatului Cîrstoiu cu Negoiță. Ce a stabilit cu Ciucă

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat...

Ce trebuie să ai în vedere atunci când dorești să achiziționezi o barcă?

De la mic la mare, cu toții simțim o atracție deosebită pentru întinderile de apă. Când eram mici, mergeam la râu sau mare și...

De ce reconstrucția incluzivă a Romilor din Ucraina postbelică va fi o palmă pentru Putin

Acesta s-ar putea să nu pară momentul potrivit pentru a vorbi despre Romii din Ucraina. Conducerea țării se luptă să mențină sprijinul aliaților cheie....
Ultima oră
Pe aceeași temă