20.3 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăPoliticăUPDATE Audierea lui Florian Coldea se amână. Lovitură de teatru: Coldea neagă...

UPDATE Audierea lui Florian Coldea se amână. Lovitură de teatru: Coldea neagă că dorește amânarea

UPDATE Coldea se răzgândește și neagă că a cerut amânarea audierii. Fostul prim-adjunct al SRI spune că se poate prezenta oricând.

“Nu am nicio problemă să mă prezint oricând în fața comsiei SRI pentru a discuta orice problemă aflată în dezbatere”, a declarat generalul Coldea pentru Ziare.com.

”Nu există o contrazicere. A precizat că nu are nicio problemă să vină la Comisie. A spus că este răcit”, a adăugat Manda, luni seara, la Antena 3.

 

Audierea nu va mai avea însă loc marţi, 6 martie, ci la o dată ulterioară.

Oficial, Florian Coldea a invocat o răceală, iar audierea ar urma să aibă loc marţea viitoare.

Șeful Comisiei SRI, Claudiu Manda, a explicat că a luat decizia împreună cu Florian Coldea pentru că fostul număr 2 din SRI este „puţin răcit”, iar audierea sa este de așteptat să dureze peste șase ore.

„Mi-am dat seama din experienţa cu domnul Maior că durează destul de mult să clarificăm lucrurile discutate în comisie”, a zis Manda.

„Am mai convenit cu dânsul să ne vedem înainte cu o jumătate de oră la mine la birou”, a adăugat liderul comisiei parlamentare de control a SRI.

Cele mai citite

Vizită importantă la București. Comisarul european pentru parteneriate internaționale vine în România

Vizita comisarului european pentru parteneriate internaționale, Jutta Urpilainen, la București în perioada 24-25 aprilie, marchează un moment important în dialogul dintre Uniunea Europeană și...

Rețea pakistaneză de trafic de migranți, destructurată în România

O investigație transfrontalieră condusă de Poliția Română (Poliția Română), sprijinită de Europol și la care au participat poliția austriacă (Landeskriminalamt Salzburg) și Forțele carabinierilor...

Doi jucători din Premier League, în vârstă de 19 ani fiecare, arestați pentru viol

Premier League este fără îndoială unul dintre cele mai prestigioase și urmărite campionate de fotbal din întreaga lume, însă, în ciuda renumelui său și...
Ultima oră
Pe aceeași temă