Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Anton Anton, către tinerii din ALDE: Aveţi grijă ce învăţaţi, pentru că pe internet circulă bălării

Ministrul Energiei, Anton Anton, i-a sfătuit pe tinerii din ALDE, duminică, la Gala premiilor TLDE, să aibă grijă ce învaţă, pentru că "pe internet circulă tot felul de bălării".

Share

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 20.05.2018 - 18:47

Anton Anton le-a spus tinerilor din ALDE că principalul lui sfat este să aibă grijă ce învaţă. 

"Nu trebui să învăţaţi mecanic, papagaliceşte. Vă dau un singur sfat - aveţi grijă ce învăţaţi, pentru că astăzi pe internet, sursa dumneavoastră principală de informare, circulă atâtea bălării, atâtea aşa-numite fake news, încât nu mai ştii ce să spui. Astăzi, în aceste surse găsim tot felul de pseudo-informaţii ştiinţifice (...)", a afirmat Anton Anton.

Tot la Gala premiilor TLDE care a avut loc la Palatul Parlamentului, vicepremierul şi ministrul Mediului, Graţiela Gavrilescu, i-a îndemnat pe tinerii din ALDE să fie "la concurenţă cu #rezist”, pentru că "ALDE merită”. Gavrilescu le-a spus membrilor Tineretului Alianţei Liberalilor şi Democraţilor (TLDE) să posteze în permanenţă pe reţelele de socializare sigla ALDE şi să se promoveze aşa cum cei din grupul #rezist "postează împotriva poporului român”.

Comentarii

loading...