Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Andronescu cere analiză în PSD, după absenteismul de la referendum

Senatorul Ecaterina Andronescu consideră că este necesară o analiză "temeinică" în PSD referitoare la absenteismul de la referendum, precizând că partidul nu s-a implicat în campania pentru consultarea populară pentru a nu o politiza.

Share

George Dumitrescu 0 comentarii

08.10.2018 - 19:47

"Poate oamenii nu au fost suficient informaţi. În mediul rural s-a votat mai puţin decât în mediul urban, la mulţi dintre ei nici nu a ajuns informaţia. PSD nu s-a implicat pentru că ideea a fost să nu politizăm acest referendum. (...) Dar cred că este necesară o analiză temeinică cu date concrete, pe regiuni, pe judeţe, să vedem ce s-a întâmplat, de ce s-a votat aşa. O analiză în PSD. Şi sunt sigură că sociologii vor analiza şi vor desprinde concluzii la care trebuie să fim foarte atenţi", a declarat Andronescu, la Senat.

Chestionată dacă modul în care a fost formulată întrebarea la referendumul din 6 - 7 octombrie a generat absenteismul, Andronescu a răspuns: "Nu exclud. Cred că şi acest lucru trebuie prins în analiza de care vorbeam, în aşa fel încât măcar să nu se mai repete, pentru că totuşi s-au cheltuit o groază de bani".

Ea a adăugat că Guvernul avea obligaţia să organizeze referendumul ca urmare a iniţiativei cetăţeneşti susţinute de Coaliţia pentru Familie. 

Comentarii

loading...