Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Andreea Cosma anunţă că a depus plângere penală pe numele mai multor procurori

Deputatul PSD Andreea Cosma, condamnată în primă instanţă într-un dosare de corupţie instrumentat de DNA Ploieşti, a anunţat, luni, la ieşirea de la Parchetul de pe lângă ÎCCJ, că a depus plângeri penale pe numele procurorilor care au intrumentat cauza.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 14.01.2019 - 13:55

„Am făcut o altă plângere penală în care am calitatea de persoană vătămată împotriva a trei procurori care au contribuit la întocmirea rechizitoriului meu cu care mă judec încă la Înalta Curte şi a experţilor care au calculat prejudiciul” a declarat Andreea Cosma.

Aceasta a precizat că cei reclamaţi sunt procurorii Alfred Savu, Lucian Onea şi Mircea Negulescu, iar pe lângă aceştia a depus reclamaţie şi pe nunele a doi experţi, respectiv expertul numit de instanţă şi expertul DNA care a realizat expertiza.

 

Comentarii