Sorin Grindeanu, fost Premier, Șeful ANCOM

ANCOM: Încă două site-uri blocate pentru informații false

Share

Redacția Online 0 comentarii

Actualizat: 24.04.2020 - 12:15

Alte două site-uri web au fost blocate de ANCOM pentru transmiterea de informații false despre COVID-19.

Autoritățile au decis blocarea accesului la site-urile romania-veche.ro și justitiarul.ro din cauza informațiilor false pe tema pandemiei de coronavirus.

Grupul de Comunicare Strategică, a analizat informațiile de pe romania-veche.ro și au considerat că acestea nu erau susținute de argumente științifice. Tot pe același site, pandemia Coronavirusului era prezentată ca fiind „o conspirație prin care se încearcă introducerea de cip-uri în organismul uman prin intermediul vaccinurilor”. De asemenea se susținea și că ar fi o legătură între coronavirus și comunicațiile 5G.

Site-ul justitiarul.ro, conform GCS, promova ideea că pandemia ar fi fost creată artificial pentru a “legaliza abuziv vaccinarea”.

Ministerul Afacerilor Interne a solicitat joi, 23 aprilie, în urma analizei Grupului de Comunicare Strategică, blocarea accesului utilizatorilor de internet la site-urile romania-veche.ro și justitiarul.ro din cauza informațiilor false pe tema pandemiei de coronavirus.

În urma acestei decizii, Autoritatea de reglementare în comunicații (ANCOM), condusă de fostul Premier, Sorin Grindeanu, a cerut joi furnizorilor de internet să blocheze accesul la cele două site-uri.

 

Citește totul despre:

#ancom #sorin grindeanu

Comentarii