Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Anca Alexandrescu nu mai este consilier onorific al premierului

Anca Alexandrescu nu mai este consilier onorific al premierului, decizia în acest sens fiind publicată joi în Monitorul Oficial.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 30.05.2019 - 20:50

"La data intrării în vigoare a prezentei decizii, încetează calitatea de consilier onorific al prim-ministrului, acordată doamnei Anca-Nicoleta Alexandrescu", se arată în decizia publicată în Monitorul Oficial.
 
Premierul Viorica Dăncilă a exclus marţi orice colaborare cu Anca Alexandrescu, consilierul său onorific pe comunicare, şi a spus că o va  elibera din funcţie, urmând să ia o decizie în curând şi pentru Darius Vâlcov.
 
Viorica Dăncilă a fost întrebată dacă Darius Vâlcov, Anca Alexandrrescu sunt oameni cu care mai poate colabora, replica ei fiind: "Cu Anca Alexandrescu exclus. După cum ştiţi, este consilierul onorific pe probleme de comunicare în cadrul aparatului primului-ministru, mâine o voi  elibera din funcţie. Şi la partid la fel".
 
Dăncilă a anunţat că va  lua o decizie în curând şi legată de Darius Vâlcov.
 
Premierul Viorica Dăncilă confirma în 3 maii plecarea Ancăi Alexandrescu, care era consilier onorific,  de la Guvern, spunând că în campanie electorală este importantă comunicarea de partid, şi a negat existenţa unui conflict cu liderul PSD Liviu Dragnea.
 
Anca Alexandrescu a preluat funcţia de consilier onorific în 1 februarie 2018.

Comentarii

loading...