Foto: Facebook

Ana Birchall, fostul ministru al Justiției, pozează în costum de Crăciuniță

Ana Birchall, cea care a fost ministru al Justiției în guvernul PSD condus de Viorica Dăncilă, a postat pe Facebook o serie de imagini în care apare în costum de Crăciuniță.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 24.12.2019 - 20:59

"În Ajun de Crăciun vă propun să stăm împreună la povești! Sper să vă placă🤗!", a scris, pe contul ei de Facebook, Ana Birchall.

"Trebuie ca în anul care bate la uşă să ne străduim, cu toţii, să iubim mai mult România şi pe români, să-i reprezentăm cu cinste, profesionalism şi demnitate, pentru a fi cu adevărat demni de Grădina Maicii Domnului în care poporul român a fost rânduit să trăiască", menționează fostul ministru al Justiției.

Postarea de pe internet, mult mai lungă, este însoțită de câteva fotografii ale Anei Birchall, foarte bine realizate.

În lunga serie de mesaje adresate Anei Birchall, unul o îndeamnă să comenteze, în calitate de fost ministru al Justiției, un proces referitor la "copiii traficanți din Țăndărei".

"Mereu am avut credinta ca judecata se face in sala de judecata de catre judecator pe baza probelor existente la dosar DAR decizia in acest caz este nu numai revoltatoare dar pe departe de ceea ce trebuie sa insemne si sa fie justitie!", răspunde Ana Birchall.

 

Comentarii