Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Alina Mungiu Pippidi: "Dragnea nu este un monstru"

Politologul Alina Mungiu Pippidi consideră că Liviu Dragnea nu este mai rău ca alți lideri PSD care l-au precedat și arată că protestele și concentrarea tuturor forțelor pentru a-l înlătura din jocul politic este ”o dovadă de prostie colectivă”.

Share

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 06.03.2018 - 21:11

”Eu aş zice aşa, că după 25 de ani trebuie să învăţăm ceva din ce ni se întâmplă. Nu are sens să mai practic exact aceeaşi paradigmă analitică pe care am făcut-o de 100 de ori. Am dat exemplul cu beţivii care mă strigă în piaţa Amzei, - „doamna Alina, când mai dăm PSD-ul jos?“ “Băi, nu ştiu, l-am dat de vreo patru ori, dacă-l mai dăm încă odată jos fără să facem nimic eu m-am plictisit, daţi-l voi“. Dragnea nu este deci cu nimic superior ălora dinainte, dar nici nu este inferior. Dragnea nu e un monstru, nu a chemat el minerii pe noi. A pune toată energia naţională în a-l da pe Dragnea jos cum se întâmplă de un an şi jumătate fără să reuşeşti e pur şi simplu o dovadă de prostie colectivă, asta e părerea mea. În locul lui Dragnea se va alege Marian Oprişan sau un altul ca el. Ce nu vrea lumea să înţelegă este măsura în care Dragnea e reprezentativ pentru această clasă de oameni, votanţii din oraşul mic, mijlociu şi chiar mare din România, pentru că Gabriela Firea ne-a bătut la Bucureşti cum n-am fost bătuţi în viaţa noastră. Cum a câştigat PSD pentru prima oară data trecută în toate categoriile de educaţie? Că sunt ei foarte răi? Ei au fost răi dintotdeauna, iar acum sunt mai buni decât au fost vreodată, să mă ierte Dumnezeu! Eu am avut zeci de procese cu PSD. Dragnea nu dă pe nimeni în judecată, nici Tăriceanu. Aceşti „dictatori“, aceşti „tirani“, aceşti „nenorociţi“. Toată lumea zice despre ei că sunt corupţi, dar poţi să faci asta fără niciun cost şi ca atare sunt extraordinari de mulţi viteji în România. Toată lumea e mult mai antipesedistă decât mine, sunt foarte impresionată”, a declarat Alina Mungiu Pippidi, pentru Ziar de Iași.

Comentarii

loading...