10.6 C
București
luni, 22 aprilie 2024
AcasăPoliticăAlina Gorghiu sare în apărarea președintelui dat dispărut

Alina Gorghiu sare în apărarea președintelui dat dispărut

Gorghiu întreabă votanții PNL dacă s-ar duce la un eveniment de campanie organizat de PSD și susține că acesta este motivul pentru ca nici Iohannis nu participă la o dezbatere cu Viorica Dăncilă.

 
Citește și: Dăncilă ia voturi de la USR și PMP. 14,5% din USR-iști l-au votat pe Iohannis. 43% din votanții Pro România l-au respins pe Mircea Diaconu (exit-poll)

”Sunt tare curioasă, dacă vă invită PSD la un eveniment de campanie electorală, vă duceți? E, aveți alte gusturi? Bănuiam.

 
Încă ceva! Ați prefera să vă întâlniți față în față cu Președintele Iohannis sau să îl vedeți la televizor în dezbateri cu Viorica Dăncilă?

Cam asta am dezbătut aseară la sediul PNL, la ședința de campanie și oricât am gândit-o, varianta cea mai bună ni s-a părut cea fără PSD în peisaj. Așa că Președintele va continua strategia de campanie din turul 1 și va pune accentul pe întâlnirile directe cu cetățenii și pe deplasările în cât mai multe județe ale României.

Spre deosebire de Viorica Dăncilă care evită contactul direct cu cetățeanul. Acesta e și motivul pentru care vrea dezbaterea cu atâta ardoare: ca să scape de “supliciul” de a ieși pe stradă.

Chiar nu mai sunt necesare dezbateri între Klaus Iohannnis și Viorica Dăncilă, știe lumea cine este unul și cine este altul. Sunt foarte cunoscuți, au avut funcții de maximă vizibilitate în ultimii ani.

În fine, cam astea sunt noutățile de la PNL. Vă țin la curent.”, scrie Alina Gorghiu.

Cele mai citite

Ministrul Andrei Spînu, din echipa Maiei Sandu, îi acuză de trădare pe politicienii care s-au dus la Moscova

Andrei Spînu, ministrul Infrastructurii al Republicii Moldova, îi acuză de trădare pe acei politicieni care și-au ținut congresul la Moscova. Înainte să fie numit ministru,...

Masa de Paște, mai scumpă, chiar cu plafonarea alimentelor de bază

Bugetul alocat cumpărăturilor pentru masa de Paște de anul acesta poate depăși suma de 1.000 de lei, față de anul trecut când vorbeam despre suma...

Președintele Iohannis a ajuns în Coreea de Sud

Delegația oficială condusă de președintele Klaus Iohannis a ajuns în Coreea de Sud, într-o vizită care va dura trei zile. Cele mai importante momente din...
Ultima oră
Pe aceeași temă