Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Alina Gorghiu, apel la Dăncilă: ,,Să termine cu politica struţului''

Senatoarea liberală Alina Gorghiu face un apel la premierul Viorica Dăncilă ”să anunţe angajamentul ferm că recomandările GRECO vor fi implementate în cel mai scurt timp”.

Share

Andreea Andrei 0 comentarii

Actualizat: 10.07.2019 - 17:33

,,Faptul că există astfel de rapoarte înseamnă un sprijin pentru România, un avantaj, pentru că ne ajută să înţelegem ce trebuie modificat în legislaţie, pentru a reveni la standardele pe care UE ni le impune”, a declarat la Rfi Gorghiu.

Liberala i-a cerut Vioricăi Dăncilă ,,să termine cu politica struţului'' și cu plimbările de pe plaja de la Sulina.

,,Sper ca doamna Dăncilă să priceapă că avem obligaţia să transpunem acest raport şi să-l luăm în discuţie de urgenţă în Parlament, să exprimăm opinii şi să le transpunem în legislaţie (...). Mă aştept să termine cu politica struţului, cu plimbările de pe plaja de la Sulina, că tratamentul la mare cu picioarele în nisip nu ajută statul de drept”, a comentat ironic Alina Gorghiu.

Totdată, aceasta a criticat atitudinea PSD în privința legilor Justiției. 

,,Ce mă frământă pe mine în acest moment e atitudinea PSD de tipul: nu mai vrem să facem nimic referitor la justiţie. Consider că e o atitudine nocivă şi pot trage concluzia că PSD doreşte să conserve ceea ce s-a greşit (...). Nu poţi să te porţi ca un copil mic, care îşi ia jucăriile şi pleacă, în momentul în care te supără ceva'', a mai spus liberala. 

 

Comentarii

loading...