Foto: Inquam Photos

Alianța Ponta - Negoiță îl ajută pe Nicușor Dan, consideră liderul PSD, Marcel Ciolacu

Alianţa Pro Bucureşti 2020, anunţată de Victor Ponta şi Robert Negoiţă, este un ajutor direct pentru Nicuşor Dan la Primăria Capitalei, estimează președintele PSD, Marcel Ciolacu.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 26.07.2020 - 17:45

"Aşa-zisa alianţă anunţată de Victor Ponta reprezintă un ajutor direct pentru Nicuşor Dan la Primăria Capitalei. Un om de stânga a ales să trădeze din nou valorile social-democrate şi să facă jocurile PNL şi ale preşedintelui Iohannis. Păcat!", a susținut, duminică, Marcel Ciolacu, președintele PSD și al Camerei Deputaților, într-un mesaj postat pe Facebook.

Ajutorul oferit de Ponta și Negoiță lui Nicușor Dan este, evident, îndreptat contra Gabrielei Firea, care va candida din partea PSD la cel de-al doilea mandat de primar general.

"Le dau însă o veste proastă: Gabriela Firea îi va spulbera! Pentru că spre deosebire de cei care fac şi desfac alianţe politice pe sub masă, Gabriela Firea a demonstrat că este interesată doar de oameni şi de viaţa lor. Iar PSD o va sprijini în continuare!", a subliniat Marcel Ciolacu în mesajul său de pe Facebook.

Comentarii