FOTO: INQUAM PHOTOS/George Călin

Alfred Simonis: Victor Ponta a subminat această moțiune de cenzură

Alfred Simonis, liderul deputaților PSD, îl acuză pe Victor Ponta, liderul Pro România, că a făcut tot ce i-a stat în putință pentru ca moțiunea de cenzură împotriva Guvernului PNL să nu fie adoptată.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 01.09.2020 - 10:42

Alfred Simonis vede în Victor Ponta unul dintre vinovații principali ai eșecului moțiunii de cenzură, depusă de PSD dar nevotată din listă de cvormul la ședința comună a Parlamentului de luni după-amiază.

„Eu am crezut în această moţiune. Am început să am semne de întrebare foarte serioase ieri când am văzut acuzaţii furibunde din partea lui Victor Ponta şi vă mărturisesc că a fost foarte complicat să conving parlamentari din grupul minorităţilor, din neafiliaţi. Din punctul meu de vedere, Victor Ponta a subminat această moţiune de cenzură, a făcut tot ceea ce i-a stat în putinţă pentru a fi respinsă astăzi. I-a convenit acest joc în care el acuză pe toată lumea, pentru că el face de ani de zile asta, fără să realizeze nimic în schimb.”, a spus Alfred Simonis luni seara la Digi 24, preluat de News.ro.

Liderul deputaților PSD recunoaște că au existat presiuni mari făcute în ultimele zile de PNL asupra parlamentarilor social-democrați pentru a nu vota moțiunea de cenzură.

Comentarii