Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

ALEGERI LOCALE 2016. Kereskenyi Gabor (UDMR) a câştigat Primăria Satu Mare (numărătoare paralelă)

ALEGERI LOCALE 2016. Deputatul Kereskenyi Gabor a câştigat Primăria Satu Mare, cu peste 5.000 de voturi în faţa actualului primar Dorel Coica, de la partidul social-democrat, potrivit numărătorii paralele a UDMR.

Share

Roxana Petre 0 comentarii

Actualizat: 06.06.2016 - 09:00

ALEGERI LOCALE 2016. Deputatul Kereskenyi Gabor a câştigat Primăria Satu Mare, cu peste 5.000 de voturi în faţa actualului primar Dorel Coica, de la partidul social-democrat, potrivit numărătorii paralele a UDMR, informează Agerpres.

Parlamentarul s-a declarat învingător, afirmând că nu a câştigat o funcţie, ci o responsabilitate. 

„Începem un nou capitol în dezvoltarea municipiului Satu Mare. Vreau să mulţumesc în primul rând tuturor sătmărenilor care au ieşit la vot şi în special acelor sătmăreni care au votat pentru schimbare. A fost un semnal puternic pe care l-am primit astăzi cu toţii, noi, politicieni, pentru că sătmărenii au votat pentru un altfel de primar. Cred cu tărie că campania astăzi s-a terminat. Voi fi primarul tuturor. Astăzi am câştigat nu o funcţie, ci o mare responsabilitate şi încrederea dată de sătmăreni mă obligă. Nu pot să vă promit miracole, ci muncă, şi că vom fi foarte atenţi spre problemele tuturor sătmărenilor", a declarat Kereskenyi Gabor, în sediul UDMR. 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...