ALEGERI LOCALE 2016. Balotaj în localități din Buzău și Timiș. Urmează un al doilea tur

ALEGERI LOCALE 2016. În două localităţi din judeţele Buzău şi Timiş (Vâlcelele și Șag) s-a înregistrat balotaj și se va organiza al doilea tur de scrutin, pentru alegerea primarului.

Share

Avram Eliza 0 comentarii

Actualizat: 06.06.2016 - 11:59

ALEGERI LOCALE 2016. În două localităţi din judeţele Buzău şi Timiş (Vâlcelele și Șag) s-a înregistrat balotaj și se va organiza al doilea tur de scrutin, pentru alegerea primarului, inforrmează Agerpres. 

În localitatea Vâlcelele din judeţul Buzău se va organiza turul doi al alegerilor locale peste două săptămâni, a confirmat pentru AGERPRES locţiitorul preşedintelui Biroului Electoral Judeţean, Filofteia Muşetescu. 

Candidatul UNPR la primăria din Vâlcelele, Liviu Bărăgan, a obţinut acelaşi număr de voturi cu cel al PSD, Dumitru Spiţă - 394. 

Şi în comuna Şag din judeţul Timiş s-a înregistrat balotaj, atât candidatul PSD la primărie, Flavius Roşu, cât şi cel al PNL, Daniel Precup, obţinând câte 387 de voturi, potrivit reprezentanţilor Biroului Electoral Judeţean Timiş. 

Potrivit legii alegerilor locale, în caz de balotaj se va organiza un nou tur de scrutin la două săptămâni de la primul, la care vor participa doar candidaţii aflaţi în această situaţie. 

Citește totul despre:

Comentarii