Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

ALDE va definitiva legea de înfiinţare a Autorităţii Publice de Interceptări

ALDE va definitiva în două săptămâni proiectele de lege privind funcţionarea comisiilor parlamentare de anchetă şi înfiinţarea Autorităţii Publice de Interceptări, a declarat preşedintele formaţiunii, Călin Popescu Tăriceanu.

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 31.01.2018 - 20:47

ALDE va definitiva în două săptămâni proiectele de lege privind funcţionarea comisiilor parlamentare de anchetă şi înfiinţarea Autorităţii Publice de Interceptări, a declarat, miercuri, preşedintele formaţiunii, Călin Popescu Tăriceanu, salutând excluderea procurorului Negulescu din magistratură.

”Am convenit cu colegii ca în cel mai scurt timp, în următoarele 10 zile – două săptămâni, să definitivăm legea privind funcţionarea comisiilor parlamentare de anchetă şi legea privind înfiinţarea Autorităţii Publice de Interceptări, care vor fi depuse la Parlament, ca iniţiativă legislativă, anul acesta”, a declarat preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu.

Călin Popescu Tăriceanu a salutat decizia CSM de a-l exclude din magistratură pe procurorul Negulescu.

”ALDE va râmâne în continuare partidul cel mai vocal pe direcţia apărării drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale cetăţenilor, având în vedere abuzurile, excesele de putere care s-au manifestat în ultima vreme, semnalele extrem de numeroase care au apărut şi care au fost reliefate de presă. Salut decizia CSM de excludere din magistratură a procurorului Negulescu”, a spus Tăriceanu.

Secţia pentru procurori din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a decis, marţi, excluderea din magistratură a procurorului Mircea Negulescu, acuzat, printre altele, că a luat legătura cu un suspect în mai multe dosare.

Comentarii