3.7 C
București
marți, 19 martie 2024
AcasăPoliticăA fost stabilită data la care va avea loc şedinţa Comitetului Executiv...

A fost stabilită data la care va avea loc şedinţa Comitetului Executiv al PSD

În şedinţa CExN pentru remaniere, liderii PSD vor analiza un raport intern privind îndeplinirea programului de guvernare pe domenii de activitate, precum şi un al doilea raport, al premierului Viorica Dăncilă, vizavi de activitatea fiecărui ministru.

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a declarat, vineri, că nu ştie dacă va fi remaniat sau nu, însă a subliniat că nu este „bătut în cuie” în această demnitate şi că, dacă Guvernul va desemna un alt ministru, el îi va preda mandatul şi se va retrage.

Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici (PSD), a declarat pe 8 noiembrie, la Parlament, pe tema remanierii guvernamentale, că el nu a primit reproşuri de la premierul Viorica Dăncilă dar că un ministru nu are cum să rezolve toate problemele chiar dacă ar lucra „zi şi noapte încontinuu”.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat, lunea trecută la Parlament, despre şedinţa Comitetului Executiv Naţional în care social-democraţii vor discuta despre remanierea guvernamentală, că „despre fiecare ministru se va discuta, foarte deschis”.

Ministrul Transporturilor, Lucian Şova (PSD), a spus la sfârşitul lunii octombrie, la Parlament, că se simte „flatat” de faptul că numele său figurează pe listele pentru remanierea guvernamentală şi a indicat că nu are nimic să-şi reproşeze.

La rândul său, vicepremierul Viorel Ştefan a afirmat că nu poate să anticipeze dacă va mai rămâne sau nu în Guvern după remaniere, însă a precizat că merge pe proiectul şefiei ASF la care şi-a depus candidatura.

Cele mai citite

Recital de goluri la Arad! UTA și FC Voluntari au făcut spectacol în prima etapă a play-out-ului

UTA Arad a învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 4-3, pe teren propriu, luni seară, în prima etapă a play-out-ului Ligii 1. UTA...

ICCJ discută contestația asupra deciziei BEC privind Dreapta Unită

Înalta Curte de Casație și Justiție (ICCJ) discută, în ziua de 19 martie 2024, contestația asupra deciziei prin care Biroul Electoral Central (BEC) a...

Recital de goluri la Arad! UTA și FC Voluntari au făcut spectacol în prima etapă a play-out-ului

UTA Arad a învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 4-3, pe teren propriu, luni seară, în prima etapă a play-out-ului Ligii 1. UTA...
Ultima oră
Pe aceeași temă