Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

A fost adoptat Proiectul de abilitare a Guvernului de a emite ordonanţe în vacanţa parlamentară

Camera Deputaţilor a adoptat, marţi, cu 172 voturi 'pentru', 95 'împotrivă' şi 4 abţineri, proiectul de abilitare a Guvernului de a emite ordonanţe pe perioada vacanţei parlamentare, introducând mai multe domenii pentru care Executivul poate să emită astfel de acte normative.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 26.06.2018 - 12:58

Potrivit proiectului de act normativ, de la data intrării în vigoare a legii, dar nu înainte de încheierea primei sesiuni ordinare parlamentare a anului, Guvernul este abilitat să emită ordonanţe până la 31 august 2018 în mai multe domenii: finanţe publice şi economie, agricultură şi dezvoltare rurală, transporturi, afaceri interne, sănătate, cultură şi identitate naţională, fonduri europene, comunicaţii şi societate informaţională şi să proroge sau să modifice unele termene prevăzute în acte normative cu putere de lege.

Proiectul a fost adoptat anterior de Senat, Camera Deputaţilor este for decizional.

Comentarii

loading...