10.6 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăOp & EdOpiniiVoiculescu, savant de renume mondial la el în birou

Voiculescu, savant de renume mondial la el în birou

În România acest lucru nu este posibil, deoarece ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, consideră că aceste teste nu sunt bune.

Evident, nu trebuie să punem la îndoială faptul că ministrul Voiculescu este un adevărat expert, pe lângă specialiștii din Germania și nu a avut nevoie nici măcar de studii pentru acest lucru.

Între timp, în țara noastră, continuă conflictul dintre ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, și Vlad Voiculescu, o dispută în care marii perdanți sunt elevii și cadrele didactice.

Ministrul Cîmpeanu devine un nou Meșter Manole, care vede toate măsurile pe care încearcă să le impună în școala românească erodată de COVID-19 năruite peste noapte de colegul său de guvern de la Sănătate.

Se plânge șeful Educației că DSP-urile, aflate în subordinea Ministerului Sănătății, s-au “mișcat mai greu” și au îngreunat campania de testare din școli.

Au îngreunat și campania de vaccinare.

De fapt, ministrul Voiculescu îngreunează foarte mult revenirea la un proces didactic eficient în școlile din România.

Se mândrea Sorin Cîmpeanu că a menținut activitățile în grădinițe pe timpul vacanței prelungite de primăvară.

Bucuria are șanse mari să fie de scurtă durată, deoarece asul este tot în mâneca lui Voiculescu, fiind necesară aprobarea DSP-urilor pentru deschiderea grădinițelor.

Ministrul USR PLUS al sănătății nu se crede mai deștept decât toți europenii doar în privința testelor non-invazive, ci și în privința purtării măștii de protecție de către elevi în sala de sport.

Părinții și elevii nu au însă motive de îngrijorare, doar pentru că viitoarele generații sunt ținute departe de școală.

Însuși ministrul Sănătății este un exemplu foarte bun că în carieră poți urca foarte repede până la nivelul cel mai înalt, fără să ai nevoie de studii.

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite

Charalambous, cu o zi înaintea derby-ului FCSB – Rapid: „Jucătorii sunt înfometaţi să câştige acest titlu de campioni”

Antrenorul echipei FCSB, Elias Charalambous, a declarat că jucătorii săi sunt înfometaţi să câştige titlul de campioni în acest sezon şi că o victorie...

Marseille, Atalanta, AS Roma și Bayer Leverkusen s-au calificat în „careul de ași” al Europa League

Olympique Marseille, Atalanta Bergamo, AS Roma și Bayer Leverkusen s-au calificat joi seară în semifinalele Europa League, după meciurile din manşa secundă a „sferturilor”. Liverpool...

SRI va gestiona sistemul informatic al ANAF

Proiectul de lege privind gestionarea sistemului informatic al ANAF de către SRI a primit un raport favorabil din partea comisiilor de specialitate și se...
Ultima oră
Pe aceeași temă