19.6 C
București
joi, 28 martie 2024

Breviar

Nastase a primit cadou un termopan

Adrian Nastase a implinit ieri 56 de ani de viata si cinci luni de cand a fost mazilit la hotel Confort de catre Geoana, Mitrea si Hrebenciuc. Mitrea si Hrebenciuc s-au prezentat ieri la aniversare sa-l pupe cu caldura pe nepotul matusii Tamara. Geoana insa a transmis ca nu poate veni, fiind "ocupat cu evenimente de partid”. Dar in afara de Geoana, cam toata suflarea pesedista s-a inghesuit sa-l felicite pe fostul stapan al partidului, prefacandu-se pentru cateva ore ca nu s-au certat si nu-si poarta ranchiuna. Ion Iliescu a deschis petrecerea, sosind chiar cu 10 minute inaintea sarbatoritului. A venit cu mana goala, fara cadouri, dar a precizat ca "ii ureaza multa sanatate colegului si prietenului sau Adrian”. Cu cadouri au venit insa cei doi fosti discipoli ai lui Nastase, Victor Ponta si Titus Corlatean, care probabil au incercat astfel sa-si spele pacatele dupa ce l-au tradat pe Nastase trecand in barca lui Geoana. Cadoul "vedeta” pentru aniversarea celui mai celebru locuitor al strazii Zambaccian a fost insa un geam termopan. Termopanul cu fundita rosie i-a fost inmanat lui Nastase de catre deputatul Valeriu Zgonea, cu chitanta cu tot, "in caz ca va fi solicitata la DNA”. Incantat de faptul ca i se largeste colectia de termopane, Nastase a spus ca va duce cadoul la DNA pentru verificari si, afisand o mare modestie si un sentimentalism lacrimogen, le-a multumit pesedistilor ca nu l-au uitat. "Nu-mi vine sa cred ca am ajuns la aceasta varsta”, a spus fostul sef al PSD, asigurandu-si colegii ca desi are 56 de ani "se simte in forma si are foarte multa energie”. Rautacios, Nastase a precizat ca isi conserva energia, insinuand ca se pastreaza pentru ziua in care "se va intoarce in forta in PSD”.

Baronii PSD – papagalii lui Geoana

PSD va infiera astazi cu manie proletara cele 500 de zile de guvernare ale coalitiei (desi ar putea fi si un fel de comemorare a celor 500 de zile de cand partidul se afla in opozitie). Presedintele PSD, Mircea Geoana, a pregatit in acest scop o mare actiune populista la nivel na-tional, toti sefii partidului fiind obligati sa iasa in strada sa imparta brosuri cu… pasaje din discursul presedintelui Traian Basescu prezentat luni seara in Parlament, pe motiv ca si seful statului impartaseste exact aceleasi nemultumiri cu PSD in legatura cu prestatia Guvernului Tariceanu.
In plus, la ora pranzului Mircea Geoana va sustine o conferinta de presa la sediul central, transmisa in direct la televiziune. Ieri, presedintele PSD a dat ordin in filialele partidului ca sefii organizatiilor judetene sa urmareasca obligatoriu la tv conferinta sa de presa, sa ia notite si apoi la ora 14,00 sa organizeze si ei in fiecare judet conferinte de presa pentru a repeta, papagaliceste, cuvintele sefului de la Bucuresti.

Legea play-back, aprobata de deputati

Deputatii au aprobat ieri o propunere legislativa, prin care publicul va trebui sa fie informat daca artistii interpreti vocali fac play-back in timpul spectacolelor sau al concertelor. Obligatia de a informa publicul daca artistii fac play-back in timpul spectacolelor va reveni producatorilor, organizatorilor sau prezentatorilor spectacolelor muzicale sau concertelor.
Majoritatea deputatilor care au vorbit in plenul Camerei au apreciat ca publicul trebuie sa stie daca se canta live sau play-back.

Cele mai citite

Încercare disperată a avocaților lui Mario Iorgulescu de a-l scăpa de închisoare: „Suferă de leziuni cerebrale încă din copilărie”

Avocaţii lui Mario Iorgulescu încearcă să-l scape pe tânăr de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare pentru omor, susţinând că are...

Șeful armatei estone vrea dublarea bugetului apărării de 3% din PIB

Comandantul armatei estone, generalul Martin Herem, a susţinut joi că ţara sa, ce deja are un buget al apărării de circa 3% din PIB,...

USR: Guvernul Ciolacu minte când spune că ia măsuri în favoarea consumatorilor şi că scade facturile românilor

Reprezentanţii USR consideră că Guvernul PSD-PNL ''minte'' atunci când spune că reduce facturile românilor şi că, de fapt, continuă să întreţină schema prin care oamenii...
Ultima oră
Pe aceeași temă