Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

"Stau acolo linistite, nu va face nimic"

Rl online 22.12.2005 - 00:00

Cico Dumitrescu, fostul consilier al lui Ion Iliescu, face o involuntara dezvaluire despre cum erau pastrate "la sertar" dosarele revolutiei. Intr-o discutie cu fostul consilier pe probleme de securitate nationala de la Cotroceni, amiralul ...

Share

Cico Dumitrescu, fostul consilier al lui Ion Iliescu, face o involuntara dezvaluire despre cum erau pastrate "la sertar" dosarele revolutiei. Intr-o discutie cu fostul consilier pe probleme de securitate nationala de la Cotroceni, amiralul Dumitrescu face brusc o digresiune:
- In 2002 mi-am dat demisia. Fiindca a venit de la Procuratura un domn.
- V-ati dat demisia? Nu v-ati dat demisia...
- Am facut-o scris, m-am dus la domnul Iliescu cu ea. A venit si a zis: dom'ne, stau dosarele alea cu revolutia, stau acolo si nu se dau in lucru. Raportez domnului presedinte: domnule presedinte, a venit cutare. Ce vrea, mai? Nu stiu, ca nu l-am intrebat. Du-te si intreaba-l. Si-l intreb eu... Domnule presedinte... a venit chestia, cu dosarele, cu revolutia... A pus mana pe telefon, a intrebat-o pe Rodica Stanoiu. Zice, nuuuu, dom'ne, ce? Acolo, stau, linistite, nu va face nimica. Lasati, stau acolo... au calea lor, merg pe calea lor... Si am spus, domnule presedinte, omul asta nu cere nimica, dom'ne. Nici sa fie pus ministru, nici aia... Zice ca trebuie sa dea curs la chestia asta... Faceti si o propunere...
- Dar cine a sunat-o pe Rodica Stanoiu, domnul Iliescu?
- Da. A intrebat-o. Si a zis, domnule, lasati ca merg pe cursul normal. Sunt in lucru. Si zic, domnule presedinte, daca sunt in lucru... si pana acum nimic nu se stie, ce sa mai... eu mai bine merg si-mi vad de treaba mea. Fiindca omul asta nu v-a cerut nimica. Nici functie... Si plec. Ei, ce, ma ameninti. Cam asta a fost discutia. Daca spune ca sunt in lucru, inseamna ca sunt in lucru. N-au fost in lucru. Cum se intampla aicea.... Le baga acolo, si daca intreaba unul mai scoate dosarul.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...